DIRTY SANTA la Acaju

dirty-santa-acaju

De Crăciun, se schimba tradiționalul Secret Santa într-un Dirty Santa mult mai distractiv. Sunteti asteptati joi, 24 decembrie 2015, de la ora 19:00, la Acaju pentru a da si a primi cadouri.

Regulile jocului sunt următoarele:

Fiecare vine cu un cadou împachetat frumușel astfel încât să nu se poată ghici ce e înăuntru. Limita de cheltuială este de 20 de lei.

Prima etapă:
– Toate cadourile se pun la un loc;
– Se ia o pereche de zaruri și se dă la fiecare jucător pe rând să arunce. Primul care reușește să dea o dublă are prioritate în a-și alege un cadou din grămadă și iese din joc temporar până în etapa a2a.
– Când fiecare jucător are în fața lui un cadou se trece la următoarea etapă;

Etapa a doua (aici adevărata distracție începe)
– Alegem un număr de minute în funcție de numărul de oameni prezenți;
– Setăm un cronometru
– Începem să dăm din nou cu zarul, doar că de data aceasta de fiecare dată când dăm dublă furăm un cadou din fața unui jucător (cadou care la fel poate fi furat de altcineva). Doar în cazul unei duble de 6, cadoul pe care îl furi este al tău până la final. Repetăm acțiunea până când cronometrul spune stop.

La sfârșit, vine partea cea mai frumoasă, adică despachetăm cadourile. Pentru cei mai puțin norocoși care pleacă acasă fără nimic, oferim mici premii de consolare din partea barului.

INFO

Cafeneaua Acaju

Str. Sf. Sava 15, 700073.

www.facebook.com/AcajuCafenea

www.la-acaju.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: