Directia 5 LIVE

Pe 26 aprilie 2018, de la ora 20:00, la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi, Directia 5 iti ofera o seara romantica.

Vino sa fredonezi cele mai cunoscute melodii de dragoste, precum “O fata ca ea”, “Te iubesc”, “Iti multumesc” sau “Povestea noastra”.

Cu fiecare piesa lansata, cu fiecare concert sau aparitie TV, Directia 5 isi consolideaza statutul de una dintre cele mai indragite trupe pop-rock din Romania. In cei 26 de ani, Directia 5 a lansat peste 20 de albume si zeci de piese, singuri sau alaturi de nume de referinta din muzica romaneasca – Andreea Banica, Loredana Groza, DJ Phantom, Paula Seling si multi altii.

Anul acesta, Directia 5 va sustine un concert de suflet in luna noiembrie, la Sala Palatului, intitulat “Live in Bucuresti”. Biletele la concertul Directia 5 pot fi achizitionate chiar de pe site-ul oficial al trupei,care promite un show de neuitat pentru fanii care aleg sa le fie alaturi la acest eveniment.

Tot in luna noiembrie a acestui an Directia 5 u rmeaza sa lanseze un nou album intitulat “HappyDays”, astfel incat fanii prezenti la concert se vor bucura in premiera de cele mai noi piese Directia 5, intr-o interpretare live unica, plina de povesti de viata si iubire, asa cum ne-au obisnuit si pana acum membrii trupei. Sursa: www.directia5official.ro/ © directia5official.ro

BILETE

Pret: 60-80-120 lei. Acum puteți achiziționa cele mai bune locuri pe site-ul www.spectacoleiasi.ro/

INFO

Casa de Cultura a Studentilor

Str. V. Conta 30, Iasi

www.facebook.com/CCSIASI

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: