Directia 5 lanseaza noul album la Iasi, in Hunter’s Pub

Ziua de 1 noiembrie marchează lansarea la Iasi a noului album Directia 5,  ,,Zâmbetul face minuni”.

Prea mult asteptata trupă ne pregăteste  noi melodii, care ne tin cu sufletul la gură si ne îndeamnă la romantism si iubire- “Trebuie să fiti foarte curiosi pentru că în acest concert vom cânta piesele de pe albumul nostru cel nou Zâmbetul face minuni. Vă vom surprinde cu un sound nou însotit de proiectii si imagini dragi nouă. Va fi muzica pe care grupul a scris-o si a cântat-o între 1990 si 2013 si care exprimă starea de spirit a trupei expusă într-o manieră dinamică si optimistă. Noi suntem foarte fericiti să fim din nou alături de publicul nostru si să putem împărtăsi împreună cântece si senzatii noi”, a declarat fondatorul bandului Marian Ionescu.

Dacă acum câteva zile ne spuneau “Hello”, în acordurile noului single, urmează ca băietii să ne încânte la concertul oficial de lansare a albumului, la Bucuresti.

Călătoria continuă la Iasi, în Hunter’s Pub, vineri, 1 noiembrie, începând cu ora 21.00. Publicul iesean este invitat să savureze într-un mod unic, un concert dedicat fanilor directia 5.

CONCURS

Castiga o invitatie dubla la concert! Trimite raspunsul la intrebarea: Cum se numeste ultimul album Directia 5? pe adresa iasifun@ziaruldeiasi.ro, pana vineri, ora 12.00. Succes!

UPDATE CONCURS: Invitatia a fost castigata de Claudiu Schiopu.

BILETE SI REZERVARI

Rezervările si biletele se pot procura apelând numărul de telefon 0752 005 052.

Directia 5 a fost si este o formatie îndrăgită de public si mass media. De 19 ani trupa este alături de fanii săi prin aparitii dese si concerte minunate.

INFO

Hunter’s Pub

Parcul Expozitieicurtea restaurantului Casa Vanatorului

Telefon: 0752.005.052

www.hunterspub.ro

www.facebook.com/hunterspub.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: