Directia 5, Ioan Bocsa, Ozana Barabancea si corul Acapella, vor continua “Povestea Naiului” alături de Radu Nechifor

Piata Mare din Sibiu va fi gazda celei de-a doua editii a unuia din cele mai interesante proiecte muzicale din ultimii ani: “Simply The Best – Povestea Naiului”. Naiul lui Radu Nechifor va fi elementul comun al evenimentului care reuneste în acest an cinci genuri muzicale diferite: jazz, folclor, pop-rock, clasic si clubbing.

Ozana Barabancea, cunoscută publicului sibian si din editia din 2013 a evenimentului, va reprezenta jazz-ul alături de Radu Nechifor. Piata Mare va răsuna pe ritmuri pe pop-rock pe melodiile celor de la Directia 5, iar folclorul va fi reprezentat de Ioan Bocsa. Cele două elemente de noutate în acest concert sunt reprezentate de celelalte doua genuri muzicale. Clasicul va fi reprezentat de către Corul Acapella, fără a fi acompaniati de alte instrumente muzicale în afara de nai, iar DJ-ul sibian MT-Jay va mixa pe stilul clubbing alături de Radu Nechifor.

Pe lângă artistii de mai sus, alături de Radu pe scenă vor urca multi alti muzicieni si instrumentisti renumiti, atât din Sibiu cât si din alte orase ale tării, precum: Marius Preda, Cezar Cazanoi, Decebal Bădilă sau Ovidiu Bartes.

“Simply The Best – Povestea Naiului” va avea loc în 30 iulie, iar intrarea la concert va fi liberă.

INFO

www.facebook.com/radunechifor.naist

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: