„Dinastia ratelor”, în premieră pe HISTORY din 4 februarie

Fenomenul american “Dinastia ratelor” ajunge din 4 februarie pe HISTORY®. Acest reality show, situat în topul serialelor din SUA, urmăreste viata unei familii de milionari, vânători de rate îmbrăcati mereu în haine de camuflaj. Serialul va fi difuzat pe HISTORY în fiecare marti, de la ora 22:00.

“Dinastia ratelor” prezintă excentrica familie Robertson care, pe lângă administrarea unei afaceri uriase, a reusit să captiveze publicului american cu un reality show original. Această familie unită a făcut o avere din fluiere pentru rate, transformând o afacere începută în curtea din spatele casei într-un imperiu de milioane de dolari.

Bărbatii Robertson, faimosi pentru lungile lor bărbi, sunt condusi de Phil, figura patriarhală a familiei. Phil, cunoscut de asemenea sub numele de “Duck Commander”, a început afacerea într-o locuintă dărăpănată a familiei, cu 25 de ani în urmă, realizând fluiere pentru rate din lemn de cedru din Louisiana. Acum, fiul lui, Willie, a preluat conducerea și este CEO-ul acestei companii incredibil de productive.

Willie știe că administrarea unei afaceri de familie este dificilă, mai ales atunci când toți angajații se lasă usor distrasi și găsesc orice scuză pentru a părăsi depozitul. Alți membri ai familiei Robertson sunt fratele lui Phil, Silas, Jase, fiul său, soțiile Korie și Missy și cel mai bun prieten al lui Phil, John. Afacerea are sediul în West Monroe, Louisiana, iar compania produce o gamă largă de produse pentru vânătorii de rațe. Principalul produs este fluierul numit Duck Commander.

Viata în mlastină poate fi banală pentru unii, dar, pentru familia Robertson, fiecare zi aduce o nouă aventură. Ei trăiesc propria versiune a visului american, rămânând însă credinciosi mostenirii lor culturale.

INFO

www.historytv.ro/home.html

www.facebook.com/HISTORYRomania

www.youtube.com/historyromania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: