Din online, în offline: primul turneu național al vloggerilor ajunge si la Iasi

In acest final de an, România are parte de o premieră: primul turneu al vloggerilor va ajunge în principalele orașe ale țării, iar cei mai cunoscuți vloggeri ai momentului vor fi prezenți pentru a împărtăși din experiența lor în online.

Turneul vloggerilor este organizat de Global Events și îi va reuni pe unii dintre cei mai urmăriți vloggeri de la noi, de la Selly, Gami OS, Diana Condurache, Pain, Exploit, Andrei Zbarnoaia, la It’s Anca, Lino Golden, Mario Fresh, Octavian Graure, Alvarez, Skivo, Irina Diaconescu. Acestora li se va alătura ca invitat special Ruxy Ghimp.

Primul turneu al vloggerilor la nivel național le va da ocazia celor care doresc să participe să asiste la paneluri de discuție pe subiecte interesante din domeniu, să afle poveștile acestor vloggeri, informații prețioase despre începuturile lor, provocările de zi cu zi și tendințele din domeniu. Cum a reușit Selly, de exemplu, să ajungă cel mai urmărit vlogger din România, cu aproape 1,6 milioane de subscribers pe YouTube sau cum pasiunea pentru pictură și desenele pe sneakers făcute de Graure s-au transformat într-unul dintre cele mai urmărite conturi, acestea sunt doar câteva dintre subiectele pe care vloggerii le vor dezbate în cadrul acestui turneu.

BILETE

Mai mult decât atât, cei care își vor achiziționa bilete cu opțiunea „meet-and-greet” vor putea sta față în față cu vloggerii preferați, pentru a le pune întrebări sau a face fotografii. Biletele ,,meet-and-greet” sunt valabile DOAR cu bilet de acces la spectacolul respectiv. Nu va lipsi nici muzica favorită a tinerilor, pentru că toate aceste întâlniri se vor încheia cu cântări ale celor de la 5GANG, Lino și Mario Fresh. Dată fiind complexitatea planurilor de sală, vă recomandăm să plasați comanda de bilete de pe un PC sau laptop și nu de pe telefon.

Pentru cumpărarea biletelor fizice, există un punct de vânzare la Casieria Casei de Cultură a Studenților, în hypermarketurile Carrefour sau librăriile Cărturești.

INFO

Casa de Cultura a Studentilor

Str. V. Conta 30, Iasi

www.facebook.com/CCSIASI

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: