Din inimi de copii pentru copii, Parcul Copou, 1 iunie, ora 10

Star of Hope - Din inimi de copii pentru copii

Fundatia Star of Hope Romania cu sprijinul Casei de Cultura a Municipiului Iasi “Mihai Ursachi” organizeaza evenimentul “Din inimi de copii pentru copii” cu scopul aniversarii Zilei Internationale a Copilului. Evenimentul va avea loc vineri, 1 Iunie 2012, in Parcul Copou – esplanada Casei de Cultura ”Mihai Ursachi” Iasi incepand cu ora 10.00.

In aceasta zi ne vor incanta cu un moment artistic copiii de la Asociatia pentru copii si adulti cu handicap psihomotor “Cutezatorii” Iasi impreuna cu prietenii lor de la Academia Show indrumati de d-na prof. Ligia Delia Grozdan si d-na prof. Cosmina Paraschiv. De asemenea ne vor arata cat de  talentati sunt copiii  de la Gradinita P.N. nr. 26, Gradinita cu program prelungit “Cuvioasa Parascheva” si Gradinita P.N. nr.25 Iasi  care vor sustine un spectacol pentru copiii cu nevoi speciale.

Vor fi alaturi de noi si elevii Colegiului Tehnic “Gheorghe Asachi” Iasi, sectia arte plastice, prof. coordonator Carmen Raileanu care vor face personajele din basme sa prinda viata prin “face painting”.

Lucrarile realizate de copiii cu nevoi speciale de la Centrul Regional de Reabilitare “Steaua Sperantei” Iasi vor fi expuse spre vanzare iar persoanele prezente vor putea solidariza cu acesti copii achizitionandu-le contra unei donatii.

Ne vor surprinde cu abilitatile lor si copiii cu dizabilitati de la Centrul Regional de Reabilitare “Steaua Sperantei” Iasi pe care-i vom putea admira pentru prima data, imbracand diferite roluri, intr-o sceneta de teatru coordonati de d-na actrita Gabriela Andrei.

La final, toti copiii prezenti vor primi cadouri de ziua lor.

Evenimentul este realizat in parteneriat cu Casa de Cultura a Municipiului Iasi “Mihai Ursachi”, Academia Show, Asociatia copiilor si adultilor cu handicap psihomotor “Cutezatorii” si cu sprijinul  Profloor Bucovina, Vel Pitar Iasi si a sponsorului princicpal Fidelis Energy.

Fundatia Star of Hope Romania este o organizatie neguvernamentala romaneasca, infiintata in anul 1998 cu sediul central la Iasi. Misiunea fundatiei este de a imbunatati calitatea vietii copiilor aflati in dificultate, in special a copiilor cu dizabilitati. Fundatia a infiintat si sustine  4 Centre de Zi pentru copii cu dizabilitati si 2 Centre de Zi pentru copii cu risc de abandon scolar si familial  in : Iasi, Dorohoi, Botosani, Husi si Barlad.

INFO

www.starofhope.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: