Din drag de Dragobete

Uniunea Nationala a  Studentilor din Romania (UNSR) organizeaza in data de 24 februarie 2012, in Piata Unirii din Iasi, evenimentul „Din drag de Dragobete” in cadrul caruia va avea loc un concurs de Treasure Hunt si un Flash-Mob.

Evenimentul va incepe de la ora 12:30 cu un concurs de tip Treasure Hunt, iar participantii vor fi tineri indragostiti care vor avea ocazia sa treaca impreuna printr-o serie de probe.

Dupa finalizarea concursului , incepand cu ora 14:00 , in Piata Unirii, sunt asteptate peste 500 de persoane care sa participe  la Flash-mob in care se va incerca  realizarea unei  inimi cu specific romanesc (participantii vor primi baloane tricolore)

Ziua se va incheia cu o petrecere in club Motor, incepand cu orele 21:00. Studentii vor avea ocazia sa participe la  diverse concursuri  cu tematica specifica sarbatorii de Dragobete si premii tentante. Intrarea se va face pe baza carnetului  de student.

Cei care doresc sa participe la concursul de Tresure Hunt sunt rugați sa se inscrie la unul dintre coordonatori.

Coordonatorii proiectului sunt Pinzaru Elena, Murarescu Marina Gabriela si Spac Lacramioara Gabriela, membri activi in cadru Ligii Studentilor Electronisti din Iasi.

Detalii www.liga-etc.ro si www.electrostudis.ro .

Persoane de contact:
Elena – 0755 921 782
Lacramioara – 0749 035 469
Marina – 0747 971 246

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: