Expoziție în Turnul Golia: „Din 2 unghiuri de vedere”

Expoziție în Turnul Golia: „Din 2 unghiuri de vedere”/ Afis IasiAsociaţia „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi organizează o nouă expoziție în Turnul Golia intitulată «DIN 2 UNGHIURI DE VEDERE ».

Expoziția este organizată în colaborare cu Universitatea de Arte G.Enescu Iași-Facultatea de Arte Vizuale și Design , având ca partener media TVR Iași și propune publicului o serie de lucrări inedite realizate de masteranzii Facultății de Arte Vizuale și Design Iași sub coordonarea d-nei conf.univ.dr.Zamfira Bîrzu.

Lucrările sunt realizate din materiale transparente și semitransparente .

UNDE

Expoziția « DIN 2 UNGHIURI DE VEDERE » conține un numar de 22 de lucrări expuse la et.I si II ale Turnului Golia.

CÂND

Vernisajul expoziției va avea loc miercuri 22 martie 2013, la ora 18, în Turnul Golia, et.I.

Publicul va putea vizita Expoziția în perioada 22.05.2013- 12.07.2013, în intervalul orar 10-17(luni-vineri) , 10-14(sâmbăta) si 10-15(duminica).

BILET

Prețul unui bilet pentru vizitarea expoziției este de 4 lei.

INFO

www.iasi-info.ro

Asociația „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi își propune să promoveze și să încurajeze valorile locale ieșene și de asemeni să promoveze Turnul Golia ca spațiu de expunere pentru artiștii noștri, promovând în acest fel și Iașul, ca oraș cultural, oraș al valorilor autentice.

Asociația „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi a fost înființată în cadrul Proiectului „Reabilitarea și dezvoltarea turistică a ansamblului monument istoric Mănăstirea Golia”, proiect premiat în anul 2012 cu premiul Uniunii Europene si al organizației europene Europa Nostra pentru Patrimoniul Cultural la secțiunea CONSERVARE şi își propune restaurarea, protecția, conservarea şi promovarea obiectivelor turistice din județul Iaşi în vederea realizării şi dezvoltării unui turism sustenabil.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: