Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc! | Sala Unirii

Teatrul Elisabeta din București prezintă, pentru prima dată la Iași, comedia „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”, în data de sâmbătă, 1 Februarie 2020, ora 18:00, la Sala Unirii – Cinema Victoria.

Autor: Marc Camoletti. Regie: Șerban Puiu. Scenografie: Ion Molete. Tip spectacol: comedie. Durata: 1h45’ (fără pauză). Distributie: Bernard: Andreas Petrescu, Robert: Lucian Ghimiși, Suzette: Maria Buză, Jacqueline: Alexandra Velniciuc, Suzanne: Irina Noapteș, George: Marcelo Cobzariu.

“Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, avand titlul original “Don’t dress for dinner”, a fost aplaudata de-a lungul timpului in cele mai importante teatre din lume, jucata in prezent in peste 22 de tari precum SUA, Canada, Rusia, Franta, Germania, Australia, Africa de Sud.

Crezand ca sotia lui, Jacqueline, va fi plecata pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagonistii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajeaza o bucatareasa iscusita sa le prepare bucate alese si drept alibiul perfect, il invita si pe amicul sau Bernard. Marea sa dezamagire vine in momentul in care afla ca sotia lui, se hotaraste sa ramana acasa. Se dovedeste ca si ea la randul ei traieste o intensa poveste de amor cu nimeni altul decat ”alibiul”, adica Bernard. Cu toate rasturnarile de situatie si quiproquo-urile, piesa ajunge sa aiba mai multe intorsaturi decat un tirbuson. Evident ca in acest ritm ametitor, se alege praful de planul initial al lui Robert. Care este solutia iesirii din aceasta situatie imposibila, va trebui sa aflam cu totii la fata locului.

Regia este semnata de Serban Puiu, regizorul productiilor exclusive ale Teatrului Elisabeta (“Boeing Boeing”, “Incurcatura la nivel inalt”, “ Las’ca stim noi!”, “Inca nu, dar o sa fie…”, “Vassa Jeleznova”, “Capcana pentru un barbat casatorit”), scenografia de Ion Molete iar costumele de Tania Popa.

BILETE

Biletele pot fi achizitionate online de pe www.TeatrulElisabeta.ro sau www.Bilet.ro, de la agentia de bilete a Ateneului National din Iasi, din strada Ion Creanga 14, sau la numerele de telefon 0332 408 966, 0770 227 524 sau 0727 703 703.

INFO

Sala Unirii – Cinema Victoria

Piaţa Unirii, Nr. 5, Iasi

www.ateneuiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: