Dezbaterea Smart City 2018-2020

Dezbatere Smart City 2018-2020 care va avea loc la Iasi, va reuni reprezentanti ai oraselor din zona de Nord Est si ai altor orase din tara care vor dori sa impartaseasca din experienta lor in acest domeniu.

Prima dezbatere Smart City va avea loc la Iasi, pe 23 martie, in Sala Rossini – Congress Hall si va reuni reprezentanti ai oraselor din zona de Nord Est si ai altor orase din tara care vor dori sa impartaseasca din experienta lor in acest domeniu.

Primarul Municipiului Iasi, dl. Mihai Chirica, va fi prezent la eveniment impreuna cu echipa sa de experti: Catalin Boghiu, Director General Directia Generala Tehnica si de Dezvoltare,  Gabriela Badarau, Sef Serviciu Achizitii Publice, Gheorghe Ionita, sef Birou Zona Metropolitana Iasi, Elena Farca, Sef Serviciu Relatii Internationale, Adriana Spataru, Sef Birou Directia Democratie Participativa Locala, Adina Stoleru, Sef Birou Diaspora.

City Managerul Alba Iulia, dl. Nicolaie Moldovan, va fi de asemenea prezent pentru a realiza un schimb de experienta cu ceilalti reprezentanti ai primariilor prezente.

Evenimentul va reuni companii, administratii publice, consultanti in finantare si strategie de dezvoltare, mediu academic si presa pentru a discuta despre proiecte si parteneriate viitoare.

La Dezbatere Smart City 2018-2020, vor fi prezentate cele mai noi solutii tehnologice prin care poate fi imbunatatit fiecare aspect al existentei zilnice a cetatenilor. Afla Agenda, Speakerii si Partenerii care sustin evenimentul Dezbatere Smart City 2018-2020 aici: smartcity.concordcom.ro/acasa/dezbatere-smart-city-2018-2020-iasi/

Se va discuta despre mobilitate urbana inteligenta utilizand inovatia si excelenta. Vor fi prezentate solutii integrate de mobilitate, discutam nevoia oraselor de e- ticheting, eliminarea congestiei si a noxelor, reducerea consumurilor, carsharing, ridesharing, parcare inteligenta, masini electrice si alte instrumente pentru dezvoltarea unui eco-sistem de mobilitate inteligenta.

Vor fi abordate si teme privind introducerea catalogului electronic si a tehnologiilor smart in educatie, dar si despre managementul administratiei si informatiilor și vor fi prezentate solutii smart city realizare de firme start-up, in vederea finantarii acestora de catre investitori privati sau cooptarea in alte proiecte deja existente.

Orasele Smart City au nevoie de strategie si de crearea mediului pentru adoptarea tehnologiilor. Vor fi prezenti specialisti care vor prezenta sursele de finanțare; parteneriate, împrumuturi bancare, obligațiuni, fonduri nerambursabile, sprijinirea penetrării aplicațiilor gratuite.

ACCES

Companii, Asociatii profesionale si patronale: Taxa de participare: 350 lei + TVA (include acces la conferinta, 3 coffee break si lunch, materiale de prezentare). Studenti, autoritati publice, institutii de stat, profesori: Gratuit, dupa caz, pe baza carnetului de student/adeverinta/ adresa oficiala stampilata.

Evenimentul este organizat de Concord Communication, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri – FNTM si Good News.

INFO

smartcity.concordcom.ro

www.facebook.com/Dezbatere-Nationala-Smart-City-2017-2020

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: