Dezbaterea publică “Cine educă astăzi copilul? Soluții pentru părinții ocupați”

Afis_dezbatere

Asociația Familia Tradițională, în colaborare cu Pro Vita Iași, organizează în acest sfârșit de săptămână mai multe evenimente speciale dedicate familiei și educării copiilor. Astfel, organizatorii invită ieșenii să participe la o serie de evenimente cu scopul de a promova adevăratele valori în creșterea și educarea copilului.

In data de  5 iunie 2015, de la ora 19.00 va avea loc dezbaterea publică „Cine educă astăzi copilul? Soluții pentru părinții ocupați”.  Invitați: Andreea Ignat, Alina Stoica, Catrinel Zaharia, Iulian Capsali, Cosmin Stoica. Evenimentul va avea loc în Aula Emil Palade, de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” din Iași.

Andreea Ignat este event planner, blogger ieșean și mamă a unei fetițe; Alina Stoica este terapeut nutriționist  și mamă a trei copii; Catrinel Zaharia este om de afaceri, trainer, autoare a cărții „Totul despre femei” și mamă a doi copii; Iulian Capsali este om politic independent, regizor, publicist și tată a nouă copii; Cosmin Stoica este doctor în economie, colaborator al Doxologia Media  și tată a trei copii.

INFO

Asociației Familia Tradițională

Str. Costache Negri, nr. 43, bl. T1, parter

E-mail: familiatraditionala@gmail.com

Web: marsulpentrufamilie.ro

PE ACEEASI TEMA:

Conferința ”Locuri și părți ale dezbaterii în Belgrad” sustinuta de Nebojša Milikić la UAIC

“Cum își găsesc copiii drumul în viață? – seminar sustinut de Oana Moraru

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Matching pentru ideea ta – Swimathon 2018

Turul Gourmand al Iasului

“Hai la teatru!”, pentru a XII-a oară

Expozitie personala Luigi Puiu

Scrie un comentariu: