Dezbaterea „Moldova vrea Autostradă: “Atragerea investițiilor industriale în contextul infrastructurii din Moldova”.

dezbaterea-moldova-vrea-autostrada_-atragerea-investitiilor-industriale-in-contextul-infrastructurii-din-moldova-4

Inițiatorii campaniei civice Moldova vrea Autostradă vă invită miercuri, 16 noiembrie 2016, de la ora 18:00, la Camerei de Comerț și Industrie Iași la Dezbaterea „Moldova vrea Autostradă: “Atragerea investițiilor industriale în contextul infrastructurii din Moldova”.

Scopul evenimentului este de a facilita discuția în jurul problemei de interes major a comunității din regiunea Moldovei – importanța construcției segmentului de autostradă A8 Târgu Mureș – Iași – Ungheni, prin colectarea soluțiilor concrete și argumentate ale vorbitorilor.

Lansăm discuția privind accelerarea construcției autostrăzii Tg. Mureș – Iași – Ungheni., pentru a fi dezbătută alături de mediul politic, mediul de afaceri și societatea civilă locală. La această dezbatere se va analiza importanța atragerii investițiilor industriale în contextul dezvoltării infrastructurii din Moldova.

Moderatorul dezbaterii: – Marius Alexa (CEO Arhipelago & Președintele Asociației pentru Promovarea Economiei Cunoașterii Iași). Invităm la o dezbatere reală a acestui proiect de infrastructură de transport important: reprezentanții și susținătorii campaniei Moldova Vrea Autostradă, candidații politici eligibili la alegerile parlamentare, mass-media, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai societății civile, specialiști din domeniu să participe la eveniment.

 

Această inițiativă face parte din campania civică apolitică și advocacy MOLDOVA VREA AUTOSTRADA, proiect coordonat de Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii, Iași care și-a propus să acționeze ca o platformă de sprijinire a tinerilor întreprinzători din România care doresc să realizeze proiecte urmărind dezvoltarea economiei și societății românești.

INFO

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi

B-dul Carol I nr. 27, Dealul Copou, Iasi

www.cciasi.ro

moldovavreaautostrada.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: