Dezbaterea: Drogurile – fenomen social !?

La initiativa Biroului de Politie pentru Centrul Universitar, cu sprijinul Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Iasi, al Universitatii „Al. I. Cuza” Iasi si al Universitatii „Petre Andrei” din Iasi a fost realizat in anul 2009 un studiu in randul studentilor cazati in campusurile universitare din Iasi.

Conform acestei cercetari, unul din patru studenti participanti la studiu (24,6%) au declarat ca au consumat cel putin o data o substanta din categoria drogurilor, cea mai consumata substanta fiind cannabis (43%), iar pe locul II situandu-se produsele „etnobotanice”cu 28,5%. Consumul acestor produse a crescut foarte mult in ultima perioada, fapt reflectat si de numarul mare de tineri care ajung la Unitatile de Primire Urgente cu intoxicatii.

Ca un raspuns la aceasta situatie, Agentia Nationala Antidrog – Centrul Regional de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Iasi si  Politia Municipiului Iasi – Biroul de Politie pentru Centrul Universitar, alaturi de partenerii sai, organizeaza in cadrul Proiectului SMART dezbaterea cu tema  „ Drogurile – fenomen social !?”. Evenimentul va avea loc joi, 25 noiembrie 2010, ora 18:00, in  Aula “George Emil Palade” a Universitatii de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” Iasi.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: