Dezbatere publica la Iași: „Parteneriat pentru integritate”

Dezbatere publica la Iași: „Parteneriat pentru integritate”/ info coruptieImplicarea societăţii civile în aplicarea Strategiei Naţionale nticorupţie (SNA)

Centrul de Resurse Juridice, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici şi Facultatea de Ştiinţe Politice şi Administrative a Universităţii Petre Andrei din Iaşi au onoarea de a vă invita la dezbaterea publică „Parteneriat pentru integritate”, ce va avea loc în data de 20 iunie 2013, ora 9.00 la Iaşi, Universitatea Petre Andrei din Iaşi, sala Senat, etaj 1, Str. Ghica Vodă, nr. 13.

Dezbaterea îşi propune să informeze şi să mobilizeze organizaţiile neguvernamentale locale, mass-media, mediul de afaceri şi autorităţile publice cu privire la Strategia Naţională Anticorupţie 2012- 2015. Dezbaterile vor urmări generarea de idei inovatoare de cooperare la nivel local pentru creşterea gradului de integritate. Dezbaterile se vor axa pe dezvoltarea de idei de proiecte plecând de la problemele principale de integritate din judeţul Iaşi.

Evenimentul este realizat cu sprijinul şi participarea Ministerului Justiţiei şi va include:

  • o demonstraţie live a aplicaţiei anticorupţie pentru telefoane/tablete şi a platformei guvernmaibun.ro
  • o prezentare de către Ministerul Justiţiei şi Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a modalităţilor concrete prin care autoritatile publice locale, organizaţiile neguvernamentale şi mediul de afaceri se pot implica în aplicarea şi monitorizarea SNA 2012-2015
  • prezentarea raportului CRJ „Modalităţi de cooperare între autorităţile publice şi societatea civilă în baza legii nr. 350/2005”

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: