Dezbatere importanta despre potentialul economic al invatamantului iesean

Dezbatere importanta despre potentialul economic al invatamantului iesean Grupul pentru Dialog Social IasiGrupul pentru Dialog Social Iasi va organiza sambata o dezbatere ce se axeaza pe cea mai importanta resursa de dezvoltare de care dispune Iasul: industria academica si de cercetare. De la ora 14.30, in Sala Ion Creanga a Complexului Astoria – Traian, invitatii vor incerca sa puncteze care sunt proiectele propuse de comunitatea academica si cat de viabile sunt ele.

  • Sâmbătă, 24 noiembrie 2012, ora 14:30 în Sala Creangă a Complexului Astoria-Traian.

De asemenea, va fi discutata implicarea autoritatilor la nivel local si central in viata academica. Evenimentul, lansat in plina campanie pentru scrutinul parlamentar, isi propune sa devoaleze pozitionarea candidatilor in raport cu aceste aspecte. Fiind o tema foarte importanta, sustin organizatorii, care depaseste limitele disputelor politice obisnuite, la dezbatere vor participa si personalitati din lumea academica si din afara acesteia, care isi vor exprima un punct de vedere avizat. Parteneri media sunt Ziarul de Iasi si postul de televiziune TeleM.

Sursa: www.ziaruldeiasi.ro

Ce ar trebui să facă comunitatea academică si de cercetare ieșeană, cum ar trebui să se implice autoritățile la nivel local si central ?

Care sunt proiectele propuse în acest moment și cît sunt ele de viabile ?

INFO

www.gds.iasinet.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: