Dezbatere: Cancerul, de la provocarile vietii cotidiene la practicile medicinei traditionale chinezesti

Persoanele care cunosc suferintele pricinuite de cancer pot lua parte astazi, 16 februarie, de la ora 12.30 la dezbaterea “Cancerul, de la provocarile vietii cotidiene la practicile medicinei traditionale chinezesti”.

Centrul Oncosuport ofera gratuit consiliere psihologica, asistenta sociala si juridica persoanelor diagnosticate cu cancer la sin, cancer de col uterin, cancer testicular, precum si rudelor acestora.

Intilnirea va avea loc la sediul Centrului Oncosuport Iasi, invitatul special al evenimentului fiind dr. Valerica Ilies. Printre subiectele abordate se vor numara efectele gimnasticii medicale, importanta dietei in aceasta afectiune, dar si ce anume trebuie schimbat in viata unei persoane care este diagnosticata cu aceasta boala pentru a o putea invinge. Dr. Valerica Ilies este specialista in masaj si reflexoterapie, in tehnica acupuncturii, pe care a studiat-o in timpul unui stagiu in China. Sediul Centrului Oncosuport se afla in Bulevardul Tudor Vladimirescu, nr. 42-44, etajul 2. Evenimentul este organizat de Centrul Oncosuport Iasi, accesul fiind liber tuturor celor interesati de aceasta problema. Acest centru ofera gratuit consiliere psihologica, asistenta sociala si juridica persoanelor diagnosticate cu cancer la sin, cancer de col uterin, cancer testicular, precum si rudelor acestora.

Autor: Alexandra Corolea, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: