DEXPO/VICTORIA/IAȘI – O pledoarie pentru DESIGN

Un grup profesional de designeri, absolvenți ai specializării Design, a UNAGE Iași, s-a unit în spațiul expozițional al UAP IAȘI, renumita sală VICTORIA, cu entuziasm și pasiune, pentru a demonstra publicului valoarea conceptului de DESIGN, în societatea actuală națională.

DE CE S-AU UNIT?

– Pentru că deja sunt cunoscuți, pentru că deja sunt o forță în comunicarea prin design grafic și pentru că unirea înseamnă un cumul de argumente în favoarea importanței deosebite a meseriei pe care o practică.
– Pentru a demonstra că nord-est-ul țării este la fel de implicat în mișcarea economică actuală, în care activitatea de design este unul dintre motoarele eficiente și de avangardă, în domeniile pe care ei activează.
– Pentru că diversitatea creațiilor lor în acest domeniu poate să convingă de importanța specialistului de design în contextul unei afaceri de succes. Pentru că antreprenorii de astăzi trebuie să fie atenționați de paleta bogată de profesioniști, care le pot face cunoscută și promovată munca lor.
– Pentru că toate acestea trebuiau sa fie cunoscute atât partenerilor viitori de pe piața muncii (din mediul de afaceri), cât și tinerilor designeri în devenire, studenții de la DESIGN, UNAGE, pentru a urma exemple de succes, în carierele lor viitoare.

CE DORESC SĂ VEDEȚI?

Diversitate creativă, soluții la probleme de comunicare complexe, profesioniști în practica de design, oportunități de promovare profesională în diversele direcții ale dezvoltării actuale economice.
DEXPO – un grup de designeri profesioniști uniți pentru a pleda cu argumente palpabile, pentru DESIGN: ADRIANA PERCĂ-ROBU, ALEX BĂLĂIȚĂ, ALEXANDRA POPOVICI, ALEXANDRU MELINTE, ANA MARIA MICU, ANDREI LAZĂR, BOGDAN SIBIESCU, CLAUDIA PLIAN, COSMIN CIUPU, DAN ICHIM, DIANA RĂILEANU, FLORIN BUSUIOC, GEORGE RUSSU, LOREDANA GAȘPAR, MATEI RUSU, MIHAI GÂDEI, MIHAELA RĂILEAN, RALUCA IOSUB-CHIȘ, SILVIU BURAGA, TEODORA TOPOR, TIB ROIBU, VIOREL NEDELCU.

INFO

GALERIA DE ARTĂ ,,VICTORIA”

PIAȚA UNIRII, NR 12, IAȘI

uapriasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: