Devino înotător la Swimathon 2018

Ești un iubitor al înotului? Îți place să îți petreci timpul cu prietenii și colegii? Ești un adevărat explorator al noilor experiențe? De 6 ani, Swimathon reunește oameni ca tine într-o competiție de înot care aprinde spiritul altruismului.

Care sunt pașii pentru a te înscrie la Swimathon:

Intri pe www.swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro, la secțiunea „Proiecte înscrise” alege unul dintre cele 27 de proiecte, care empatizează cu tine/echipa ta de înotători;

Îți înscrii echipa (maximum 6 înotători) – „Echipe” – „Înscriere echipă”;

Apoi urmează una dintre cele mai interesante etape. Organizezi evenimente de strângere de fonduri, în felul acesta îți atingi obiectivul de fundraising, iar proiectul pe care l-ai ales are șanse mai mari să devină realitate. Fii creativ! Pregătește o seară de film la lucru, un târg de bunătăți, un concert în sala de mese sau un talcioc;

Pe 30 iunie ne întâlnim cu toții la Ștrandul Municipal. Poți chema alături de tine familia, prietenii, colegii cu care nu ai mai vorbit din clasa a VIII-a. Este un fapt dovedit, energia și gălăgia susținătorilor cresc pofta de înot.

*Perioada de înscriere a înotătorilor: 19 aprilie – 24 iunie

Swimathon Iași este un eveniment organizat pe platforma unui concurs de înot, care oferă tuturor ieșenilor oportunitatea de a se implica în comunitatea din care fac parte, susținând într-un mod simplu și inedit, proiectele locale. Cele 6 ediții Swimathon Iași au reunit 1.245 de înotători și 117 de cauze. Împreună am reușit să mobilizăm peste 730.000 lei și, astfel, să mișcăm lucrurile în Iași.

Swimathon Iaşi este organizat din dorinţa Fundaţiei Comunitare Iaşi de a încuraja iniţiativa şi spiritul comunitar local.

INFO

Funatia Comunitara Iasi

swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro

www.facebook.com/swimathon.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: