Despre „Dincolo”: Andrei Pleșu în dialog cu Gabriel Liiceanu | ONLINE

În luna iunie, la Humanitas purtăm discuții reale în spații virtuale. Al șaptelea eveniment din serie: „Despre Dincolo”: Andrei Pleșu în dialog cu Gabriel Liiceanu. Sesiune de autografe online și Q&A.

Când: joi, 25 iunie, ora 19:30. Unde: exclusiv #online. Un eveniment #Humanitas30deani cu sesiune specială de autografe și Q&A virtual.

Evenimentul va fi difuzat pe pagina de Facebook Humanitas și pe #HumanitasYouTube: https://bit.ly/Humanitas-YouTube. Înregistrările audio vor fi ulterior disponibile pe #HumanitasSoundcloud: https://bit.ly/Humanitas-Soundcloud

Dialogurile stârnite după publicarea cărților sunt continuările naturale ale scrierii. În egală măsură sunt momente de conexiune în care, împărtășind idei, făcându-le mai clare și mai puternice în minte, ne simțim din nou împreună. În luna iunie, agenda evenimentelor #LIVE ale Grupului Humanitas este plină de întâlniri cu autorii români și de dezbateri despre cele mai importante cărți de ficțiune și non-ficțiune publicate în ultimele două luni.

Q&A #VIRTUAL: Întrebări de la voi, cititorii noștri care ați parcurs deja cărțile. Folosim davantajele rețelelor sociale pentru ca discuțiile să includă cât mai multe reacții. Înainte și chiar în timpul discuțiilor poți lăsa întrebări pentru autori și invitați în secțiunea de comentarii a fiecărui eveniment de Facebook.

Dacă îți dorești volume cu autograf, vor fi organizate sesiuni speciale de autografe. În cazul în care vrei un autograf din partea autorilor, poți comanda cărțile pe www.LibHumanitas.ro. Tot ce trebuie să faci este să  trimiți un mesaj cu un printscreen al comenzii și numele pentru care vrei autograful pe adresa anda.visan@humanitas.ro. Cărțile vor fi expediate apoi către tine.

INFO

Editura Humanitas

www.humanitas.ro

www.facebook.com/humanitas.fiction

PE ACEEASI TEMA:

„Piața Universității 1990. Pe urmele Părintelui Justin”, dublu eveniment la Muzeul Unirii

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Mărțișoare Folclorice | CCS Iasi

Wicked Blues | Chez Les Amis

Roaring 20’s- Andrew Bidi

Flori, fete și delicatese | Restaurant Liria

Scrie un comentariu: