Despre „Celelalte povești de dragoste”, cu Lucian Dan Teodorovici, la BCU Iași

Evenimentul „Scriitorul lunii” revine printre evenimentele culturale ale Iașului cu cea de-a cincea ediție și îl va avea drept invitat pe ieșeanul Lucian Dan Teodorovici, care va discuta, alături de public, pe marginea volumului „Celelalte povești de dragoste”, apărut în anul 2013, la Editura Polirom.     

Întâlnirea va fi găzduită de Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” din Iași, la sala „B. P. Hasdeu”, în ultima zi a lunii, 28 februarie, începând cu ora 17:00. Moderatorul întâlnirii va fi jurnalistul Andrei Giurgia, care susține evenimentele organizate în cadrul Asociației Studenților Jurnaliști din Iași.

În timpul întâlnirii, autorul Lucian Dan Teodorovici va răspunde tuturor curiozităților publicului iubitor de lectură, iar la sfârșit acesta va da autografe și va face fotografii cu cei prezenți.

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile în sală.

Asociat de publicistul Ștefan Agopian cu Ernest Hemingway și cu J. D. Salinge, Lucian Dan Teodorovici s-a născut pe 17 iunie 1975 la Rădăuți și este declarat scriitor, regizor de teatru și scenarist de film și televiziune. Este coordonator al colecției „Ego. Proza” a Editurii Polirom și senior editor al săptămânalului „Suplimentul de cultură”. În 2013 a debutat ca regizor de teatru cu spectacolul „Prăpădul” (după un text de Attila Bartis), la Teatrul Național din Iași, și tot în același an a pus în scenă, la Ateneul din Iași, spectacolul „Sînt o babă comunistă”, o dramatizare după cartea semnată de Dan Lungu. Cărțile sale au fost traduse și publicate în Statele Unite ale Americii, Franța, Germania, Spania, Italia, Ungaria, Polonia, Bulgaria, Macedonia și Turcia.

INFO

Biblioteca Centrala Universitara Iasi

Strada Păcurari 4 / 700511 Iaşi, România

Telefon: +40 232 264245

Fax: +40 232 261796

Email: bcuis@bcu-iasi.ro

Web: www.bcu-iasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

Prezentare de carte: ”Iașul și Moldova în oglinda literaturii și memorialisticii. Perspectivele germane”

Zilele Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” 2019

BCU Iaşi lansează un concurs de fotografie cu premii în bani şi cărţi pentru cititorii săi

Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iaşi – „Bun venit la UAIC”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

 „ZooMonetar – Fauna lumii pe bancnote şi monede”

Stand up comedy Teo “Ăsta-i stand up?!”. Invitat: Victor Băra

La Palas Mall, Black Friday tine doua saptamani

Multiculturalitate in arta cinematografica

Scrie un comentariu: