Despre afaceri și oameni la Serile Crilia, cu Victoria Bulai

Organizatorii au invitat la Serile Crilia, pe 31 mai 2017, de la ora 19:00 la Cafeneaua Fika  un om care impresionează prin ambiție și determinare, un om care are niște principii de viață foarte clare și care face o grămadă de lucruri pe plan profesional și personal.

Victoria a ales să vorbească despre Oameni și afaceri. Dacă e să te gândești un pic, cele două cuvinte, puse unul lângă celălalt, pot fi ușor oximoronice. Ce înseamnă să fii om și cum poți fi om făcând afaceri.

Iată câteva cuvinte de la invitata:

În ultimii 15 ani am absolvit o facultate, am susţinut două disertaţii, am obţinut câteva calificări urmare a frecventării mai multor cursuri, am lucrat în câteva companii în care am pus bazele şi am coordonat câteva afaceri, fiind director de resurse umane, director de operaţiuni, iar apoi director de dezvoltare, înglobând în această ultima funcţie experienţă de viaţă dobândită, experienţă profesională şi pregătirea academică.

Naivitatea anilor douăzeci mă îndemna să cred că eram suficient de pregătită să fac faţă provocărilor profesionale în care mă aruncăm pentru că mă obosea monotonia, amânarea luării unor decizii, lipsa de acţiune. Voiam că lucrurile să se întâmple în ritmul meu. Din cauza lipsei de experienţă, lucrurile păreau complicate, iar uneori cred că le complicăm chiar eu.

Îmi place să cred că astăzi experienţă îşi spune cuvântul. Am învăţat să simplific şi să deznod repede ceea ce unii încearcă să complice, am învăţat să-mi simplific viaţă debarasându-mă de lucrurile, obiceiurile şi acţiunile inutile.

Aceleaşi principii le transmit mai departe persoanelor cu care interacţionez atât în viaţa personală, dar şi în viaţa profesională; aceleaşi principii le aplic în afacerile în care sunt implicată.

INSCRIERE

După ce dai attend, esti rugat să completezi și formularul de mai jos pentru a avea o evidență mai clară a numărului de participanți: docs.google.com/a/crilia.ro

INFO

Cafeneaua FIKA

Piata Unirii 7, Bl. B4(langa Libraria Junimea)

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: