Designing a Community @Meru

Sâmbătă, pe 6 octombrie, în cadrul festivalului FILIT Iași, Ladies, Wine & Design Iași se pregătește din nou pentru un eveniment deschis tuturor doritorilor.

De data aceasta, în cadrul unui panel talk cu vin și goodies, vor fi prezente 3 invitate speciale alături de care va fi discutat subiectul „Designing a Community”.

So, without any (other) further ado, here are the loveliest of guests:

Georgiana Ciofoaia este în prezent editor-in-chief la Forbes Life România, revistă de lifestyle adresată oamenilor din mediul de business. De asemenea, este redactor Lifestyle la UP by FORBES România și redactor FORBES (secțiunea de Artă, Cinematografie, Gastronomie, Teatru și Cultură).
Cu mai mult de 8 ani experiență în Content Marketing, în elaborarea textelor si a strategiilor de comunicare pentru medii online şi offline, are temelie de sociolog cu rădăcini în antropoligie, pasionată de storytelling şi de publishing-ul de nişă, gazdă a unui club de carte şi degustătoare de călătorii în timpul liber.

Raisa Beicu este om de comunicare la Groupe Renault România de 5 ani, blogger (raisabeicu.ro) și colaborator pentru diverse publicații din România, unde scrie despre autori, cărți și pasiunea pentru citit. Raisa a urmat EACA International Summer School of Advertising and Communications în Barcelona și Publicitate și PR la Girona, tot în Spania.

Karin Budrugeac a fost 3 ani PR la Institutul Francez, timp în care, cu 2 prieteni, a fondat revista online SUB25, care a împlinit 6 ani anul ăsta și pe care o coordonează în continuare. Lucrează de 3 ani în Fundația Friends For Friends, unde se ocupă de diverse proiecte, printre care In a Relationship, un proiect de prevenție a violenței domestice, gândit pentru adolescenți. Tot de 3 ani este și PR al festivalului de teatru tânăr Ideo Ideis.

INSCRIERE

Evenimentul este adresat atât femeilor, cât și bărbaților. Locurile sunt limitate așa că te rugăm să te înscrii aici pentru a-ti rezerva un loc și un pahar cu vin: https://goo.gl/forms/sb3V6ij0BZSLInk62.

INFO

Meru Iasi

Bd. Carol I,nr. 3, Casa cu pasaj, Et. 1

E-mail: meru.contact@gmail.com

www.facebook.com/MeruIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: