Designerii ieșeni de la Sophia au incantat Parisul

Sophia, producător de perdele și draperii gata confecționate și la comandă a reprezentat România în cadrul târgului Maison&Objet desfășurat în perioada 5-9 septembrie la Paris. Cu această ocazie a lansat colecţia de catifea Antique Rome, prezentată și pe 10 septembrie la Bucureşti, în cadrul targului BIFE-SIM.  

maison&objet-paris

Aflată la cea de a doua participare în cadrul celui mai important eveniment internaţional dedicat designului de interior, Maison et Objet Paris, Sophia a invitat publicul parizian într-o escapadă elegantă printre decorațiunile interioare în stil vintage ale colecţiei Antique Rome Velvet. Compania ieşeana a prezentat noua colecţie şi publicului român în cadrul celui mai aşteptat eveniment de profil, care reuneşte importante nume din industria română de mobilă şi accesorii, precum şi companii renumite din străinătate – BIFE SIM 2014.

Cu ocazia ambelor târguri, Sophia a lansat colecţia de catifea imprimată, antichizată, dar şi o gama vastă de decorațiuni interioare ce cuprinde draperii și perdele gata confecționate, fețe de pernă, cuverturi, accesorii handmade create de designerii proprii.

Participarea Sophia în cadrul celor două târguri reprezintă o oportunitate pentru noi de a descoperi şi înţelege mai bine ceea ce se cere pe piaţă în momentul de faţă. Cu ocazia evenimentului de la Paris ne-am putut contura o idee mai clară despre gusturile în materie de design interior ale pietei franceze. De asemenea un mare plus îl constituie faptul că prin intermediul acestui târg am stabilit noi contacte cu un nou segment de clienți, și anume: boutiqueuri, arhitecți și firme de home staging din Belgia şi Franţa”declară Anamaria Stefan-  Manager Sophia.

Târgurile de mobilier şi decoraţiuni Maison et Objet Paris şi BIFE SIM tocmai s-au încheiat, dar creaţiile designerilor Sophia aşteaptă toţi iubitorii de frumos în cele 24 de magazine proprii și în franciză, din România, Republica Moldova şi Anglia.

Sophia s-a implicat de-a lungul celor 10 ani de activitate în decorarea unor spații impresionante prin vechimea și grandoarea lor – Teatrul Național Vasile Alecsandri din Iași; Palatul Memorial ”Al. I. Cuza” de la Ruginoasa; Muzeul Unirii din Iași; Muzeul Mihail Kogălniceanu din Iași – dar şi a peste 60 de hoteluri şi pensiuni din România, peste 80 de restaurante și peste 4500 de case private.

Sophia:  producător şi editor de colecţii,  oferă clienților săi o gamă completă de produse constând în perdele și draperii ready-made sau la comandă, materiale cu atitudine, cu stil, fețe de pernă, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fețe de masă, lenjerii, sisteme de prindere, obiecte decorative, magneți, canafi, flori decorative, mobilier din lemn sau fier forjat. Firma reuşeşte să vină în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi la nivel naţional şi internaţional, prin reţeaua de 24 de magazine în România, Anglia și Republica Moldova, dintre care 17 sunt în regim de franciză, iar 7 în regim propriu.

INFO

www.sophia-romania.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: