”Descult in parc”, o comedie excelenta cu Stefan Banica

descult-in-parc

Comedia de succes “Descult in parc”, in regia lui Stefan Banica, avandu-i ca protagonisti pe Stefan Banica, Diana Cavallioti, Razvan Vasilescu, Ileana Cernat si Serban Georgevici, ajunge in Iasi, la Teatrul National “ Vasile Alecsandri pe 16 martie 2015. Spectacolul incepe la ora 19:30.

“Descult in parc” este o comedie exceptionala, scrisa in anul 1963 de renumitul dramaturg american Neil Simon. Piesa s-a jucat mai intai cu mare succes pe Broadway, mai apoi in intreaga lume. In anul 1967 piesa a fost ecranizata intr-o distributie de exceptie – in rolurile principale: Robert Redford si Jane Fonda – scenariul filmului fiind scris de insusi autorul piesei.

In 1968, pentru “Descult in parc”, Neil Simon este nominalizat la premiile Writer Guild of America pentru cel mai bun scriitor american de comedie.

Vrei sa petreci o seara frumoasa, presarata cu multe hohote de ras? Atunci vino cu cei dragi sa vezi comedia “Descult in parc” si n-o sa-ti para rau!

CONCURS

Castiga o invitatie dubla la spectacol! Trimite raspunsul la intrebarea: Care este primul rol interpretat de Stefan Banica(avea 16 ani)? pe adresa iasifun@ziaruldeiasi.ro, pana joi, 13 martie 2015, ora 12:00. Precizati si un numar de telefon!

UPDATE CONCURS: Invitatia a fost castigata de Viorica Cernea.

BILETE

Biletele se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol si pe site-ul www.vandbilete.ro . Rezervari bilete pentru spectacole la  telefon: 0749 052 323. Puteti procura bilete pentru spectacol si la Casa Studentilor IASI.

INFO

TEATRUL NAŢIONAL „VASILE ALECSANDRI” IASI   Fondat în 1840

Adresa: Str.Agatha Bârsescu, nr. 18, cod 700074, Iaşi, IAŞI

Tel. 0232 267824

E-mailtniasi@yahoo.com

Web: www.teatrulnationaliasi.ro

FB: www.facebook.com/TNIASI

spectacoleiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: