Descopera tramvaiul lui Mos Craciun impreuna cu Papatram si compania

Editura Adenium, Asociatia Pasionatilor de Transport Public TramclubsiRATP Iasivă invită să descoperim împreună cum arată tramvaiul lui Mos Crăciun. Întâlnirea va avea loc duminică, 15 decembrie, de la ora 11.00, în Rondul Tg. Cucu din Iasi.

Într-o atmosferă de sărbătoare va fi lansat numărul 4 din seria de poveşti pentru copii Papatram şi Compania (editie de Crăciun), avându-l ca autor pe Silviu Teodor-Stanciu. Studentii Facultătii de Arhitectură „G.M. Cantacuzino” Iasi vor sustine un concert de colinde, iar Mos Crăciun ne va povesti cum a luat nastere seria Papatram si Compania, ce se întâmplă în numărul 4, dar si cine sunt cei 16 studenti care au pictat tramvaiul lui Mos Crăciun.

La finalul evenimentului, participantii pot face o plimbare cu tramvaiul lui Mos Crăciun pe traseul Tg. Cucu – Gară si retur.

Papatram si Compania este o serie de reviste ilustrate, educative, destinate copiilor. Are o aparitie constantă, cu o periodicitate de o dată la două luni. Proiectul se individualizează prin originalitate, având în vedere că protagonistii povestilor sunt tramvaie personificate. Fiecare număr al seriei aduce în prim-plan episoade memorabile din istoria transportului public iesean. Vom face cunoştintă, rând pe rând, cu diferite modele de tramvaie, date uitării de multă vreme!

Parteneri: Editura Adenium, RATP Iasi, Tramclub Iasi, NationalPaints România, Asociatia Studentilor Arhitecti Iasi, Universitatea de Arte „George Enescu” Iasi

Parteneri media: Wink Public Multimedia, TVR Iasi GÂNDEŞTE VERDE

INFO

www.facebook.com/Papatram

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: