Descopera promotiile verii de la Iulius Mall Iasi

reduceri-iulius-mall-iasi-2014PROMOŢIILE ESTIVALE AU ÎNCEPUT SĂ ÎŞI FACĂ APARIŢIA LA MAGAZINELE DIN IULIUS MALL. CLIENŢII POT ECONOMISI CU PÂNĂ LA 80% DACĂ VOR CUMPĂRA ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ PRODUSELE PE CARE ŞI LE DORESC. HAINE, ÎNCĂLŢĂMINTE, ACCESORII, COSMETICE, PARFUMURI ŞI MULTE ALTELE POT FI ACHIZIŢIONATE, ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ, LA TARIFE MAI MICI DECÂT ÎN TIMPUL ANULUI.

Piesele vestimentare de la NICHI au preţuri cu PÂNĂ LA 60% MAI IEFTINE,

în vreme ce genţile marca SAMSONITE, ideale pentru vacanţa de vară, pot fi achiziţionate cu PÂNĂ LA 80% DISCOUNT.

PROMOŢII TENTANTE se găsesc şi la brandurile ZARA, BERSHKA şi OYSHO. Domnii îşi pot înnoi garderoba cu PIESE VESTIMENTARE ELEGANTE, OFFICE SAU DE OCAZII, de la MAGAZINUL KARMA, care a pregătit preţuri deosebit de avantajoase.

Cei care doresc să plece în concediu cu ŢINUTE VESTIMENTARE NOI sunt invitaţi să descopere promoţiile de PÂNĂ LA 50% de la magazinele STRADIVARIUS, BSB, CASA TEO, EPONGE, KENVELO, MASSIMO şi STEILMANN sau DE PÂNĂ LA 40% de la PULL AND BEAR.

Clienţii care se pregătesc de vacanţa la mare pot cumpăra COSTUME DE BAIE SAU ALTE ACCESORII PENTRU PLAJĂ la preţuri promoţionale, de la ANI’S – 50%, JOLIDON –30% şi MONDEX – 30%.

Și MAGAZINUL DE ÎNCĂLŢĂMINTE IL PASSO a tăiat din preţuri cu PÂNĂ LA 25%, în vreme ce PRODUSELE COSMETICE ŞI PRAFUMURILE DE LA BEAUTY 4 YOU sunt cu PÂNĂ LA 40% MAI IEFTINE.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Cinema in the Park – IAȘI: To Rome with Love

Concert Țapinarii la Rocknrolla Iași

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ ȘI SCULPTURĂ „ANI PRIETENI AMINTIRI” – GABRIEL GHEORGHIU ȘI LUCIAN CONSTANTIN SMĂU

Compania Andirino aduce publicul și în luna iulie la teatru în aer liber

Scrie un comentariu: