Descopera planeta Marte, la Iulius Mall Iasi

De joi, 18 septembrie 2019, la Iulius Mall Iași va avea loc expoziția interactivă și educativă pentru copii „First Kids on Mars”. Copiii vor intra în lumea astronauților, învățând despre sistemul solar și planeta Marte cu ajutorul unor elemente de butaforie de o calitate excepțională, precum și cu ajutorul tehnologiilor moderne.

„First Kids on Mars” este prezentată în premieră la Iulius Mall Iași și propune un concept inedit de petrecere a timpului în scop educativ: o aventură pe planeta Marte, într-un circuit de neuitat.

La etajul 1, în zona magazinului Koton, copiii vor fi îmbrăcați în astronauți, putând alege ce fel de costum și ce accesorii să poarte. Aceștia, îndrumați de animatori, își vor testa abilitățile de cosmonauți în diverse misiuni și vor învăța despre gravitație în sistemul solar. Apoi, copiii vor pregăti, la un panou de comandă, lansarea unei rachete pe Marte, urmărind instrucțiunile pentru a apăsa pe butoanele corecte.

Prichindeii vor avea ocazia să descopere cum trăiesc cosmonauții în spațiu, într-un cilindru rotativ, care simulează o stație spațială. De asemenea, vor cunoaște planetele prin intermediul robotului Curiosity și a realității augmentate. Animatorii le vor prezenta micilor curioși cum se încearcă găsirea unor dovezi de existență a vieții pe Marte. La finalul aventurii, copiii își vor putea face multe poze haioase pentru a marca experiența inedită și vor fi recompensați cu diplome pentru curajul de a participa la explorare.

Expoziția interactivă se desfășoară în perioada 18 – 30 septembrie și se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani, iar durata unui tur ghidat este de 50 de minute. Prețul unui bilet este de 15 lei de persoană, iar programările se pot face la Centrul Info Iulius Mall Iași sau la numărul de telefon 0232.208.500, începând din 16 septembrie. Pentru grupurile educaționale, programările se pot face la numărul de telefon 0723.245.482.

Oferă-i și tu copilului tău prilejul de a descoperi fascinantul Univers!

INFO

Iulius Mall

Complex Studentesc Tudor Vladimirescu, Iasi

Web: www.iuliusmall.com

FBwww.facebook.com/IuliusMallIS

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: