Descopera magia Craciunului prin cinci filmulete speciale

Palas-Mall

În aşteptarea Moşului, Palas Mall s-a transformat în Crăciunia, un tărâm de poveste cu oameni frumoşi, lumini spectaculoase, culori fermecătoare, atmosferă energică şi sesiuni de shopping relaxante. Pentru toţi cei care doresc să se bucure din plin de spiritul sărbătorilor, Palas Mall oferă un cadou special: cinci filmuleţe care dezvăluie detaliile unui Crăciun magic.

Palas Mall le-a pregătit încă o surpriză tuturor celor dornici să împărtăşească bucuria sărbătorilor cu prietenii aflaţi la distanţă sau celor care vor să păstreze amintirea Crăciuniei. Ajutoarele Moşului au creat cinci filmuleţe speciale, care surprind detaliile tărâmului de basm, având ca teme: oameni, culoare, lumini, shopping şi energie.

Crăciunia este ţinutul desprins din poveşti, în care întâlneşti oameni frumoşi, optimişti şi generoşi, bucurându-se de tot ceea ce îi înconjoară:

Şi pentru că micile detalii dau culoare fiecărei clipe petrecute în Crăciunia, hainele de sărbătoare ale Palas Mall sunt în nuanţele preferate ale Moşului, oferind multă căldură şi bună dispoziţie:

În aşteptarea simpaticului bătrânel, feeria de lumini a adus magia sărbătorilor în Palas Mall:

 

Cei aflaţi în căutarea darurilor potrivite pot afla secretele spiriduşilor care sunt la shopping în Crăciunia, pentru că aici găsesc cadourile ideale pentru a umple tolba Moşului:

 

Atmosfera din Crăciunia este energică, cu multe evenimente pentru cei mici, dar şi pentru cei mari:

Filmuleţele sunt postate pe pagina de Facebook Palas Mall, acolo unde se desfăşoară şi un concurs pentru toţi internauţii care iubesc spiritul Crăciuniei. Cei care vor da „share” filmuleţelor vor putea câştiga un premiu de la Moş Crăciun.

Luni, 22 decembrie 2014, va fi câte o extragere pentru fiecare video, iar unul dintre cei care au împărţit frumuseţea filmuleţului cu prietenii va fi răsplătit cu un voucher de cumpărături. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe Facebook Palas Mall.

Vino în Crăciunia! Palas Mall înseamnă oameni, culoare, lumini, shopping şi energie!

INFO

Palas Mall

www.palasmall.ro

www.palasiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: