Deschiderea Fratelli Lounge & Club Iasi (GALERIE FOTO)

În weekend-ul 6-8 decembrie, Fratelli Lounge & Club si-a deschis cu succes portile, pentru a aduce o imagine nouă si o experientă unică a vietii de noapte din Iasi!

Evenimentul de deschidere a însemnat adăugarea pe harta Fratelli a unei noi si mult asteptate locatii, a VIII-a cu acelasi nume din România. Iubitorii vietii de noapte au experimentat în acest weekend noul Fratelli Lounge & Club Iasi, în incinta complexului Palas. La cele 2 evenimente din acest weekend au participat peste 1.000 de persoane. Atmosfera a fost asigurată de rezidentii Fratelli, DJ Johnny DaMix & MC Silviu Andrei.

Conceptul Fratelli Lounge & Club a apărut pentru prima dată în anul 2007 în Bucuresti, fiind prezent astăzi si în Timisoara, Constanta si Iasi. Design-ul eclectic este o combinatie de elemente moderne si materiale clasice, alăturate după o retetă de succes. Locatia va introduce în starea de spirit perfectă pentru a încheia o săptămână plină.

DESPRE

În 2005, patru prieteni au avut ideea de a deschide în centrul Bucurestiului o cafenea cu un concept si design deosebit de tot ce exista, până atunci, în Capitală: Fratelli EspressoBar. A fost, într-adevăr, începutul unei prietenii frumoase, a unei povesti de succes, de fapt, locul unde a început istoria Fratelli: muzica, oamenii, magia conceptului Fratelli au dat o nouă definitie vietii de noapte. Ideea celor patru prieteni s-a dezvoltat în timp si s-a transformat într-o poveste de succes a unui brand 100% românesc. În Bucuresti, ne găsiti la Fratelli EspressoBar, Fratelli Studios, Fratelli Lounge & Club si Fratelli Social Club, iar în tară la Fratelli Lounge & Club Timisoara, Fratelli Lounge & Club Constanta si Fratelli Beach & Club Mamaia.

INFO

www.fratelli-iasi.ro

www.facebook.com/FratelliIasiRo

E-mail: officeiasi@fratelli.ro

Telefon: 0756.561.111.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: