Deschiderea Fratelli Lounge & Club Iasi (GALERIE FOTO)

În weekend-ul 6-8 decembrie, Fratelli Lounge & Club si-a deschis cu succes portile, pentru a aduce o imagine nouă si o experientă unică a vietii de noapte din Iasi!

Evenimentul de deschidere a însemnat adăugarea pe harta Fratelli a unei noi si mult asteptate locatii, a VIII-a cu acelasi nume din România. Iubitorii vietii de noapte au experimentat în acest weekend noul Fratelli Lounge & Club Iasi, în incinta complexului Palas. La cele 2 evenimente din acest weekend au participat peste 1.000 de persoane. Atmosfera a fost asigurată de rezidentii Fratelli, DJ Johnny DaMix & MC Silviu Andrei.

Conceptul Fratelli Lounge & Club a apărut pentru prima dată în anul 2007 în Bucuresti, fiind prezent astăzi si în Timisoara, Constanta si Iasi. Design-ul eclectic este o combinatie de elemente moderne si materiale clasice, alăturate după o retetă de succes. Locatia va introduce în starea de spirit perfectă pentru a încheia o săptămână plină.

DESPRE

În 2005, patru prieteni au avut ideea de a deschide în centrul Bucurestiului o cafenea cu un concept si design deosebit de tot ce exista, până atunci, în Capitală: Fratelli EspressoBar. A fost, într-adevăr, începutul unei prietenii frumoase, a unei povesti de succes, de fapt, locul unde a început istoria Fratelli: muzica, oamenii, magia conceptului Fratelli au dat o nouă definitie vietii de noapte. Ideea celor patru prieteni s-a dezvoltat în timp si s-a transformat într-o poveste de succes a unui brand 100% românesc. În Bucuresti, ne găsiti la Fratelli EspressoBar, Fratelli Studios, Fratelli Lounge & Club si Fratelli Social Club, iar în tară la Fratelli Lounge & Club Timisoara, Fratelli Lounge & Club Constanta si Fratelli Beach & Club Mamaia.

INFO

www.fratelli-iasi.ro

www.facebook.com/FratelliIasiRo

E-mail: officeiasi@fratelli.ro

Telefon: 0756.561.111.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: