Deschidere oficiala 5 to GO #2 la Iasi

deschidere 5 to go-iasi

Cei de la #5togo se pregătesc de toamnă în cel mai plăcut mod: deschid cea de a doua locație din Iași! La fel de matinali și la fel de veseli, te așteaptă pe Bulevardul Carol I, nr. 3, începând cu data de 5 Septembrie.

Cafea, prăjituri, băuturi răcoritoare, gustări și multe alte produse proaspete vei găsi în cafenea și trebuie să le încerci!

Ne vedem Joi!

Conceptul 5togo a luat naștere atât din pasiunea și din dorința fondatorilor de a oferi cafea de calitate la un preț corect cât și în urma unor analize tehnice, de piață, prin care s-a reliefat necesitate de cafenele << to go >> datorită cererii în creștere, mai ales pe segmentul corporate și academic.

Modelul de business al cafenelelor 5togo aduce pentru prima dată în România conceptul de fix price, totodată folosind în proportie de 100% materii prime produse de către furnizori români.

Pentru că cifra 5 reprezintă elementul de structură a business-ului 5togo clienții au 5 motive să revină în una dintre cafenele: gustul, profesionalismul, rapiditatea, diversitatea și stilul de viață.   Lantul de cafenele 5 to go sa dezvoltat extrem de rapid ajungand la 23 de locatii in numai 15 luni de activitate, anuntand ca pana la sfarsitul anului vor ajunge la 40 din care 5 vor fi in orasele mari din tara.

 

5togo a deschis prima cafenea pe strada Costache Negri 60, langa Moldova Business Center. In meniu nu veti gasi doar cafele ci si diverse tipuri de ceaiuri, apa plata, bauturi racoritoare, croisante, muffins sau sandwich toast si multe altele, toate la pretul unic de 5 lei.

INFO

5togo #2

Bulevardul Carol I, nr. 3, Iasi

fivetogo.ro

www.facebook.com/five.to.go.coffee

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: