Deschidere Fratelli Lounge & Club Iasi

În 2005, patru prieteni au avut ideea de a deschide în centrul Bucurestiului o cafenea cu un concept si design deosebit de tot ce exista până atunci în capitală, Fratelli Espresso Bar. A fost într-adevăr începutul unei prietenii frumoase, al unei povesti de succes, de fapt, locul unde a început istoria Fratelli: muzica, oamenii, magia conceptului Fratelli au dat o nouă definitie vietii de noapte. Ideea celor patru prieteni s-a dezvoltat în timp si s-a transformat într-o poveste de succes a unui brand 100% românesc.

După 8 ani de evenimente, am putea spune că au fost cei mai frumosi ani… si totusi există un gând ce nu ne dă pace… un gând care spune că: „Distractia abia acum începe!”.

Din weekend-ul 6-7 decembrie 2013,  Fratelli Lounge & Club îti deschide portile pentru prima dată si la Iasi, pentru a aduce o imagine nouă si o experientă unică a vietii de noapte! Evenimentul de deschidere al noului Fratelli Lounge & Club Iasi coincide cu adăugarea pe harta Fratelli a unei noi si mult asteptate locatii.

Iubitorii vietii de noapte sunt asteptati vineri si sâmbătă, 6-7 decembrie 2013, după ora 23:30, la noul Fratelli Lounge & Club Iasi, în incinta complexului Palas.

Atmosfera va fi asigurată de rezidentii Fratelli, DJ Johnny DaMix & MC Silviu Andrei!

Fratelli îsi rezervă dreptul de a-si selecta clientii, în functie de capacitatea locatiei si de disponibilitatea rezervărilor.

INFO SI REZERVARI

www.fratelli-iasi.ro/

www.facebook.com/FratelliIasiRo

officeiasi@fratelli.ro

Tel: 0756.561.111

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: