Deschide-ti aripile, începe GROW!

Peste 50 de studenti din 20 de tări sosesc în România, în această vară, pentru a investi talent si pasiune timp de 6 săptămâni în pregatirea elevilor de liceu din România, prin programul GROW editia de vară. Organizat de Scoala de Valori si AIESEC, GROW dă startul la înscrieri în perioada 1 mai – 1 iunie 2013, absolventiilor de liceu ai claselor a X-a si a XI-a.

Grow vara 2013

GROW promovează conceptul de Practice, Learn, Step Up fiind singurul program inovativ de educatie non-formală din România construit pe un curriculum de 4 ani, cu scopul de a oferi tinerilor, pe toată perioada liceului, un continut educational complementar activitătii lor scolare. Sesiunile de pregătire pentru elevii ce urmează ca în septembrie să intre în clasa a XI-a si a XIIa se vor desfăsura timp de 6 săptămâni, în perioada iunie – iulie 2013 sub forma a 10 ateliere de lucru interactive sustinute în limba engleză de către studentii internationali, într-un mediu tineresc, dominat de multiculturalitate si diversitate.

Participantii îsi vor dezvolta aptitudini utile indiferent de calea aleasă după finalizarea studiilor si o atitudine care-i va sprijini în atingerea obiectivelor personale si în consolidare încrederii în sine prin provocări practice. Vor învăta: tehnici de negociere si argumentare, că este esential ca scopul în viată si dorintele pe care le au să se conecteze cu valorile personale, vor învăta despre autenticitate, personal branding si leadership, despre cum să îsi scrie CV-ul si să îsi aleagă cariera sau despre cum să adopte si o altă cale, cea a antreprenoriatului. Vor deveni constienti de faptul că liceul, o etapă importantă din viata lor se apropie de final iar ei trebuie să fie pregătiti pentru a-si Deschide Aripile!

Editia de vară se desfăsoară în 16 orase din România: Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Curtea de Arges, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Suceava, Târgu Mures si Timisoara. Până acum, în program, au participat 7200 de elevi din 205 de licee, pregătiti de 278 studenti internationali.

Proiectul GROW a fost desemnat în 2012 „Cel mai bun proiect de educatie de tineret din România” de către Parlamentul European în cadrul Galei Charlemagne.

INSCRIERE

Termenul limită de completare a formularului de înscriere este 1 Iunie 2013. Pentru înscrieri vizitati site-ul proiectului GROW:  http://www.growedu.ro/apply/

GROW se bucură de sprijinul Ministerului Educatiei Nationale, BRD- Groupe Société Générale, Biroul de Informare al Parlamentul European în România, HP, Zentiva, Fundatia eMag. Şcoala de Valori este o organizaţie non-guvernamentală modernă ce are ca viziune dezvoltarea unei societăţi bazate pe valori prin educaţie inovativă. Punem sub semnul întrebării graniţele educaţiei tradiţionale şi creăm oportunitatea persoanelor de a accesa informaţii de valoare, experienţe de formare a caracterului, de a interacţiona cu modele pozitive şi de a avea expunere internaţională, cu scopul de a creşte responsabilitatea personală şi controlul fiecăruia asupra alegerilor personale.

AIESEC este cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, reunind 40 000 de membri din peste 110 de tări si teritorii. AIESEC reprezintă o platformă dedicată descoperirii si explorării potentialului de lideri al tinerilor în vederea transformării acestora în agenti de schimbare ai lumii de mâine. În Iasi, AIESEC are o experientă de 19 ani în proiecte dedicate tinerilor şi activităti menite să le stimuleze implicarea activă în comunitatea locală, dezvoltându-le în acelaşi timp calitătile si abilitătile.

INFO

www.growedu.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: