Descarca albumul Electro German – Mes Quins

Mes Quins, cei doi baieti care ne-au testat urechile si mintea cu a lor piesa devenita hit, “Printeso”, lanseaza un nou single. “Lasa-ma sa trec, sunt artist!” este, incepand de astazi, disponibil la download gratuit exclusiv pe Bestmusic.ro, impreuna cu albumul de debut al trupei, “Electro German”.

mesquins

In ciuda perioadei alese pentru aceasta lansare, “Lasati-ma sa trec, sunt artist!” nu se inscrie in tematica Sarbatorilor de iarna, ci se doreste a fi un simplu (dar vibrant) manifest artistic, anuntand cu fast urmatorul album al trupei.

Daca vicisitudinile vietii ne arunca pe valurile disperarii, arta si filosofia ofera consolare”. Asa prezinta Ovidiu Chihaia si Silviu Gherman momentul lansarii albumului de debut, “Electro German”. Materialul, prefatat de “In The Land Of The Dead” (single al carui videoclip aminteste de admiratia pe care trupa o are pentru Gary Numan – a inclus deja celebra satira synth-pop, “Printeso”.

Single-ul, care a avut premiera la finalul saptamanii trecute pe Radio Guerrilla, va fi inclus pe cel de-al doilea album al trupei, programat sa apara in prima jumatate a lui 2012.

DESCARCA ALBUMUL DE AICI
ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: