Descantec si Moldavia Folk, la Teatru Fix

Autor: Liliana GINJU

Teatru Fix propune iubitorilor de muzica o seara de folk in compania a doua trupe de ieseni – Descantec si Moldavia Folk. Sambata, de la ora 20, tinerii artisti vor concerta oferind promisiunea unui atmosfere de exceptie pentru iubitorii genului.

teatru fix

Grupul Descantec, infiintat in 2007 la initiativa a trei elevi de la Colegiul National „E. Racovita”, suprinde prin compozitii proprii care ii individualizeaza in peisajul muzical. Melodiile lor au un stil diferit fata de al celorlalte trupe folk, cele mai cunoscute fiind „Lasa-ma”, „Sarut”, ‚Joc in doi”, „Cantecul unui copil al nimanui”. Din formatie fac parte chitaristul Radu Andrei, membru fondator, chitarista si solista Cristina Dima, violonista Roxana Amarandi si percutionistul Catalin Albu.

Moldavia Folk va surprinde publicul cu piese precum „Povesti”, „Pasagerul” sau „Zambet”. Nadina (voce), Anelisse (vioara) si Andrei (chitara) au dat forma pasiunii pentru muzica in timpul drumetiilor la munte. Desi componenta s-a schimbat de mai multe ori, formatia a rezistat si este apreciata chiar si de profesionisti.

BILETE SI REZERVARI

Pretul biletului la manifestarea de la Teatru Fix este de 10 lei.

Telefon 074 658 9919 sau online pe www.teatrufix.ro

INFO

TEATRU FIX

Cuza Voda 10, subsol ( intre Piata Unirii si Filarmonica)

www.teatrufix.ro

www.facebook.com/TeatruFix

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: