Descantec Live in London Pub

Descantec_live_London Pub

Vineri, 21 decembrie 2012, de la ora 21.30  London Pub va asteapta la concert: Descantec Live!

DESCANTEC

Povestea Descantec incepe intr-o toamna nesigura de 2007. La mijlocul lui septembrie, cand se numarau bobocii, se auzea de un concurs intre scoli; avea trei sectiuni: muzica divertisment, muzica clasica si cor. Asa ne-am adunat pentru repetitii trei elevi ai Colegiului National “Emil Racovita” Iasi, la acea vreme mai mult sau mai putin boboci: Iftode Ilona (voce), Manole Vlad (chitara si voce) si Andrei Radu (chitara si voce).

Dupa concurs, observand ca ne face placere sa cantam impreuna, am mai organizat concerte in cadrul scolii, de pe urma carora ne-am ales cu un nou membru, Cozan Stefana(voce). In formula aceasta ne-am inscris in ”Cenaclul Moldavia”, de care se ocupa atunci Walter Ghicolescu. Prin intermediul dumnealui l-am intalnit pe dom’ profesor Adrian Gradinaru, care ne-a ajutat mult urechindu-ne de cate ori a fost nevoie – lucru pe care-l mai face acum, dar si sustinandu-ne cum a stiut si a putut el mai bine. Nu e lucru putin – din punctul nostru de vedere – sa cante alaturi de noi, de cate ori a avut ocazia si sa ne sustina.

Lucrurile s-au schimbat pe masura ce fiecare dintre noi se schimba, asa ca dupa plecarea Ilonei si a lui Vlad, a intrat in grup Darabana Madalina (voce). Mai tarziu Stefana avea sa fie inlocuita de Dima Cristina (chitara si voce). In toamna lui 2009 ni s-a alaturat Amarandi Roxana (vioara).

In prezent incercam sa ne lucram melodiile, cat mai multe si cat mai frumoase – speram noi. Intr-un viitor apropiat poate reusim sa si inregistram cate ceva, daca vom dispune de conditiile necesare. Unul din principalele noastre scopuri este sa reusim sa ne definim un stil muzical al nostru – propriu si personal.

LONDON PUB

Construit în “English style”, decorat cu obiecte vechi de artã şi recunoscut ca locul în care întotdeauna prietenii se întâlnesc, colegii întârzãie la o discuţie amicalã, iar oamenii de afaceri stabiliesc parteneriate, London Pub este un rãspuns modern pentru o clientelã în cãutarea combinaţiei ideale dintre distracţie şi eleganţã.

REZERVARI

Tel: 0232 211 767

INFO

Grupul Descantec

descantec.ro/

London Pub

Adresa: Piaţa Unirii nr.1

Tel: +40 232 266 666

www.grandhoteltraian.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: