”Depistarea impostorilor virtuali”, de Tyler Cohen Wood / Editura Lifestyle Publishing

infractori virtualiIdentitatea ta virtuală devine rapid mai importantă pentru succesul tău personal şi profesional decât comunicarea faţă în faţă. Însă cei mai mulţi dintre noi nu înţelegem acest adevărat Vest Sălbatic digital şi nici pericolele ce ne pândesc la fiecare colţ.

Nu ne dăm seama de urmele virtuale pe care le lăsăm în urma noastră cu fiecare postare şi de cât e de uşor pentru cineva rău intenţionat să ne facă problem. Depistarea impostorilor virtuali îţi arată:

  •  Cum să te protejezi, pe tine şi copiii tăi, de răufăcătorii, hărţuitorii cibernetici şi agresorii de pe chat.
  • Cum să detectezi dacă cineva nu este cine se pretinde a fi.
  • Cum să afli ce fel de urme digitale laşi şi cum să le ştergi.
  •  Cum să foloseşti reţelele de socializare pentru a găsi relaţia potrivită, angajatul potrivit sau orice altceva ai căuta.

O lectură foarte actuală şi informativă” – FRED BURTON, autor al cărţii Under Fire, bestseller New York Times, şi fost agent antitero

Cartea de faţă este absolut impresionantă. Autoarea e specialistă în securitate cibernetică şi vrea să ne împărtăşească tot ceea ce ştie. Într-un stil direct şi uşor de înţeles, tratează toate aspectele legate de protejarea identităţii online. Aflăm chiar şi cum îşi dau seama experţii că o persoană cu care comunicăm pe internet încearcă să ne mintă şi să ne înşele. E o lume nouă, iar această carte nu trebuie să lipsească din nicio casă.” – Dr. DEAN EDELL, gazda emisiunii Dr. Dean Edell Show, autor al cărţii Life, Liberty and the Pursuit of Healthiness

DESPRE AUTOR

Tyler Cohen Wood este expert în reţele sociale şi probleme cibernetice. Este ofiţer superior şi şef al departamentului de cibernetică din cadrul Agenţiei de Informaţii a Apărării (DIA) din subordinea Departamentului Apărării al SUA. Ia decizii şi face recomandări în vederea schimbării, interpretării şi creării de politici şi programe cibernetice importante care influenţează politica actuală şi viitoare a Ministerului Apărării şi a securităţii naţionale. Este bine-cunoscută în domeniul informaţiilor, apărării, poliţiei şi investigaţiilor cibernetice în special pentru activitatea sa de analist criminalist digital şi specialist în informaţii cibernetice.

Tyler a vorbit în calitate de expert în cibernetică la numeroase conferinţe pe teritoriul SUA. Înainte de a lucra în cadrul agenţiei guvernamentale, Tyler Cohen Wood a lucrat la Centrul pentru Infracţiuni Cibernetice din Ministerul Apărării ca analist criminalist digital, folosindu-şi cunoştinţele în cazuri de abuz, analiză de malware şi alte tipuri de infracţiuni majore. Experienţa sa anterioară include posturi la IBM şi NASA în calitate de analist.

INFO

Lifestyle Publishing

www.lifestylepublishing.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: