Dentesse Kids & Teens, singura clinica stomatologica din Iași destinata exclusiv copiilor și adolescenților

dentesse-kids-and-teens-stamotologie-iasi-palas-afis

Aşa cum şi-a obişnuit deja clienţii, Palas Mall îşi completează constant portofoliul de branduri pentru a le oferi servicii premium. De curând, în ansamblul urbanistic Palas s-a deschis DENTESSE Kids&Teens, singura clinică stomatologică din Iaşi destinată exclusiv copiilor şi adolescenţilor. La nivelul -1, în zona Teen Up, părinţii şi copiii lor vor găsi un loc cu cei mai bunispecialişti în domeniu, într-un cadru desprins din poveşti.

Clinica DENTESSE Kids&Teens introduce un concept nou pentru regiunea de nord-est a ţării. O echipă de medici specializaţi în tratamente şi proceduri pedodontice, cu mult calm, tact şi răbdare, îi vor ajuta pe cei mici să îşi depăşească teama de dentist şi să beneficieze de cele mai bune tratamente. DENTESSE Kids&Teens dispune de aparatură şi materiale de ultimă generaţie, care garantează calitatea şi siguranţa actului medical.

În cadrul clinicii din ansamblul urbanistic Palas se pot realiza tratamente de stomatologie generală pediatrică, profilaxie dentară, chirurgie dentară, ortodonţie şi inhalosedare, una dintre cele mai eficiente şi total non-invazive metode de anestezie, care transformă frica de dentist şi anxietatea într-o stare generală de relaxare. Toate acestea sunt dublate de un suport psihologic de specialitate şi de sesiuni educaţionale privind igiena şi sănătatea orală, atât pentru copii, cât şi pentru părinţi.

Şi pentru că pe năzdrăvani îi relaxează joaca, clinica este concepută ca un veritabil loc de distracţii. Astfel, în sala de aşteptare, copiii pot urmări desene animate, colora, desena şi asculta muzică. Pentru adolescenţi există o secţiune specială, cu tablete conectate la Internet, console de jocuri şi alte gadget-uri la modă. De altfel, şi sălile de tratament sunt tematice, cu un design adaptat vârstei celor mai mici pacienţi, dar şi adolescenţilor.

INFO

www.palasiasi.ro
www.palasmall.ro
pr@palasiasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

Inceputul scolii aduce premii cool la Palas

Tratează-te cu știință la Noaptea cercetătorilor, pe 28 septembrie

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

„Efectul Genovese” de Alina Nelega la TVR

VINO SÂMBĂTĂ LA IULIUS MALL IAȘI SĂ SĂRBĂTOREȘTI INAUGURAREA TUCANO COFFEE: CONCERT AFRICAN ORCHESTRA, PREMII ȘI DEMONSTRAȚII BARISTA

”În pași de poezie” la CCS Iasi

Live de la Opera Bastille – ”Lacul Lebedelor”

1 comentariu la “Dentesse Kids & Teens, singura clinica stomatologica din Iași destinata exclusiv copiilor și adolescenților”

  1. Mary says:

    Extraordinar cabinetul! Chiar o idee minunata. Era nevoie de un astfel de cabinet in orasul nostru.

Scrie un comentariu: