DEMISIA! Târgul de Cariere lansează standul de demisii

Cea mai mare rețea de evenimente de carieră și employer branding din România și Republica Moldova, Târgul de Cariere (TdC), lansează Standul de Demisii, locul unde candidații pot decide dacă e mai bine să rămână la actualul job sau ar trebui să-l schimbe.

În cadrul târgului, candidații vor discuta cu specialiști în recrutare și cu psihologi despre situația actuală de la jobul lor și vor putea lua o decizie informată privind viața lor profesională.

Cei care iau în considerare o schimbare în carieră vor discuta cu consultanți specializați despre procedurile legale pe care trebuie să le respecte în cazul unei demisii, precum și despre posibilități de luat în calcul pentru construirea următorilor pași în carieră. Candidații care vor decide să-și schimbe jobul pot aplica pe loc la posturile disponibile în cadrul companiilor participante la TdC.

Ne dorim să vedem cât mai mulți oameni împliniți cu ceea ce fac la job. Știm că decizia de a pleca sau de a rămâne la un loc de muncă nu e întotdeauna ușoară, trecem de multe ori prin adevărate lupte interioare și ne e greu să luăm o decizie. Aici intervine expertul, care discută cu candidatul despre ce merge bine și ce merge rău la job, caută împreună soluții, iar la final candidatul are o privire de ansamblu și poate lua o decizie”, spune Corina Brândușan, PR Managerul Târgului de Cariere.

Pe lângă joburile prezentate la standurile angajatorilor, candidații pot opta direct la eveniment pentru internship-uri, roluri de voluntariat, burse de studii sau cursuri și ateliere profesionale specializate.

Înscrierile pentru angajatori, în toi la TdC

Peste 200 de companii de la nivel local, național și internațional sunt așteptate să recruteze la Târgul de Cariere. În plus, angajatorii pot organiza seminarii și competiții-fulger în diverse domenii de activitate, în cadrul cărora îi pot testa pe loc pe cei mai buni candidați.

Sezonul de primăvară la Târgul de Cariere va avea loc în 7 orașe: Cluj-Napoca, Iași, Chișinău, Brașov, Sibiu, Oradea și Târgu-Mureș. Din cele 9 ediții de primăvară, două ediții vor fi dedicate exclusiv domeniului IT, la Cluj și Iași.

Cu peste 10 ani de experiență și 125 de ediții la activ, Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova. Comunitatea TdC e formată din 50.000 de tineri care participă la evenimentele din rețea în fiecare an, 350 de companii locale și multinaționale, 100 de facultăți din România și Republica Moldova și 100 de parteneri media din cele două țări. Detalii despre Târgul de Cariere găsiți pe www.targuldecariere.ro.

Calendar Târgul de Cariere: 7-8 martie – Cluj Global; 9-10 martie – Cluj IT; 16 martie – Târgu-Mureș; 18 martie – Oradea; 21-22 martie – Iași Global; 23-24 martie – Iași IT; 29-30 martie – Sibiu; 4-5 aprilie – Chișinău; 12-13 aprilie – Brașov.

INFO

Târgul de Cariere

www.tdc.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: