(ANULAT) Demis Roussos la Iasi. Vezi cum poti recupera banii!

Demis Roussos urma sa concerteze in aceasta primavara in 4 orase ale tarii: Timisoara, Iasi, Sibiu si Brasov (in datele de 1, 3, 5 respectiv 7 aprilie)! Din pacate, aceste concerte nu vor mai avea loc. Din cauza unor probleme de ordin medical si totodata pentru a proteja sanatatea artistului, organizatorii sunt nevoiti sa anuleze concertele!

Foarte multi fani au cumparat bilete pentru aceste concerte. Au existat fani din Germania, Italia si chiar Brazilia care au achizionat bilete. Ne pare rau daca sunt dezamagiti. Ne cerem scuze fata de ei si le multumim pentru intelegere.” afirma organizatorii.

Cum iti poti recupera banii?

Daca ai cumparat bilete pentru concertele de la Timisoara, Iasi, Sibiu sau Brasov iti poti recupera banii in perioada 23 martie – 1 mai 2012, de la casa de bilete de unde au fost cumparate. Trebuie doar sa mergi la magazinul respectiv, sa prezinti biletele intacte si valide si astfel iti vei putea recupera banii. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului/biletelor, fara alte comisioane sau servicii.

Mai multe detalii privind recuperarea banilor se pot afla si sunand la unul din numerele de telefon: 0735 869 831 / 0735 869 829.

Dupa ce in luna decembrie 2011 a incintat publicul bucurestean la Sala Palatului, Demis Roussos se va intoarce in Romania pentru un turneu national desfasurat in perioada 1 – 7 aprilie 2012.  La Iasi, artistul va cinta in data de 3 aprilie 2012, la Sala Sporturilor.

Demis Roussous

Demis Roussous le va cinta iesenilor pe 3 aprilie, la Sala Sporturilor.

Promotia „Un Martisor Special Pentru O Persoana Speciala” se adreseaza tuturor celor ce doresc sa faca o surpriza sotiei/iubitei/mamei!

Oricine cumpara in perioada 29 Februarie-7 Martie 2012 un bilet la concertul „DEMIS ROUSSOS”, (pentru oricare din reprezentatii) va beneficia de o reducere de 20%, indiferent de categoria de pret aleasa! Aceasta promotie este valabila o saptamana, de miercuri pana miercuri inclusiv (29 Februarie-7 Martie 2012) si este disponibila in toata reteaua BILETOO, la toate magazinele partenere Biletoo! Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. In cazul in care comanda se face online, de pe www.Biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier! De asemenea, exista si posibilitatea rezervarii biletelor, acestea putand fi ridicate personal de catre client de la unul din magazinele partenere Biletoo.

Pentru evenimentul national, maestrul a pregatit un spectacol nou, plin de surprize, din care evident nu vor lipsi melodii precum “Dinata Dinata”, “Goodbye my love goodbye!” sau “My friend the wind”, care i-au adus celebritatea.

Cum marele maestru isi sustine fiecare concert live, de pe scena special amenajata pentru el in Sala Sporturilor din Iasi, nu va lipsi orchestra alaturi de care cinta de fiecare data cand sustine un concert in Romania.

Programul turneului:
– 1 aprilie la Timisoara – Sala Olimpia
– 3 aprilie Iasi – Sala Sporturilor
– 5 aprilie Sibiu – Sala Sporturilor
– 7 aprilie Brasov – Patinoarul Olimpic din Brasov

BILETE IASI

Pentru toti cei ce doresc sa petreasca o seara magica alaturi de Demis Roussos, biletele s-au pus  in vanzare incepand de pe 1 februarie 2012 in urmatoarele locatii:

– Agentia Marilor Spectacole – Stefan cel Mare nr 8A
– Magazinul Flanco, Str. Silvestru nr 11
– Libraria Adevarul, Str. Stefan cel Mare si Sfant nr 4
– Diverta, Moldova Mall, Str Palat nr 1

Online pe biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro sau myticket.ro

Preturile biletelor pentru spectacolul din Iasi sint urmatoarele:

  • Categoria Vip – 250 lei
  • Categoria 1 – 200 lei
  • Categoria 2 – 150 lei
  • Categoria 3 – 100 lei
  • Categoria 4 – 50 lei

Timisoara
– Diverta Eugen Barbu, Iulius Mall – Str. Demetriade nr 1
– Adevărul, Str. T.Mercy nr 3
– Flanco, Iulius Mall – Demetriade nr 1
– Flanco Auchan – Bd. 1 Decembrie 1918

Brasov
– Flanco – Unirea Shopping Center, Bd. Gării
– Adevărul – Str. Michael Weiss nr 9
– Patinoarul Olimpic – Str. Turnului nr5

Sibiu
– Agentia Teatrala Sibiu – Bd. Nicolae Bălcescu nr 17
– Flanco Box şi Flanco Carrefour pe Sos. Sibiului nr 5
– Sala Polivalenta – Str. Octavian Goga nr 1
– Diverta, Str. Nicolae Bălcescu nr 30

Turneul national Demis Roussos este organizat de Project Events.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: