Deloitte revine la Iași în 10 martie, cu un seminar dedicat noului climat fiscal

deloitte academy iasi

În contextul în care legislația prețurilor de transfer reprezintă una dintre temele importante în controalele fiscale derulate de autorități, Deloitte România vine în sprijinul companiilor din Iași prin organizarea, în data de 10 martie, a unui seminar pe tema noilor reglementări în domeniu. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie (CCI) Iași  și va avea loc la sediul CCI Iași din Bd-ul Carol I nr. 27, Dealul Copou, în data de 10 martie 2016, între orele 08.30-16.30.

Întâlnirea „Noi reglementări în domeniul Prețurilor de Transfer. Noile Norme ale Codului Fiscal – Impozitul pe profit, TVA și taxe locale” va avea loc sub forma unui seminar interactiv, în cadrul căruia companiile din Iași sunt invitate să analizeze, împreună cu specialiștii Deloitte, impactul noilor cerințe de documentare din perspectiva prețurilor de transfer, precum și al noilor norme fiscale din perspectiva impozitelor directe aplicabile companiilor și a taxei pe valoarea adăugată.

Publicarea, la începutul lunii trecute, a Ordinului Președintelui ANAF nr. 442, clarifică pregătirea dosarului prețurilor de transfer și a modalității de justificare, ajustare sau estimare a prețurilor de transfer. Totodată, ordinul prevede ca marii contribuabili care desfășoară tranzacții cu persoane afiliate cu o valoare totală anuală mai mare sau egală cu anumite praguri de semnificație au obligația să pregătească, anual, dosarul de prețuri de transfer, iar termenul de întocmire este termenul legal stabilit pentru depunerea declarației anuale de impozit pe profit, aplicabil tranzacțiilor derulate cu persoane afiliate, începând cu 2016”, a spus Ciprian Gavriliu, Director Deloitte România.

În cadrul seminarului, reprezentanții companiilor din Iași au ocazia să își clarifice eventuale întrebări sau nelămuriri pe care le au față de textul legii. Totodată, companiile pot afla, concret, cum se conturează noul peisaj fiscal, dar și care vor fi oportunitățile și dificultățile pe care le vor întâmpina în activitatea lor”, a adăugat Gavriliu.

 

INSCRIERE

Pentru inscriere CLICK AICI. Evenimentul se înscrie într-o serie de întâlniri Deloitte din acest an, menite să sprijine companiile din țară să își adapteze activitatea de business la noile reglementări din Codul Fiscal și Codul de Procedură Fiscală.  Detalii plată: 500 lei – pentru primul participant din cadrul unei companii; 425 lei – pentru oricare alt participant din cadrul aceleiași companii/aceluiași grup; 425 lei – pentru membrii Camerei de Comerț și Industrei Iași. Prânzul și gustările sunt incluse pe parcursul zilei de seminar. Taxa de participare nu include TVA.

 

Numele Deloitte se referă la organizația Deloitte Touche Tohmatsu Limited, o companie cu răspundere limitată din Marea Britanie, la firmele membre ale acesteia, în cadrul căreia fiecare firmă membră este o persoană juridică independentă. Pentru o descriere amănunțită a structurii legale a Deloitte Touche Tohmatsu Limited și a firmelor membre, vă rugăm să accesați www.deloitte.com/ro/despre.

INFO

evenimente.deloitte.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: