Delicii pentru indragostiti la targul ChocoIasi

Ansamblul Palas le propune îndrăgostiților să își surprindă jumătatea cu cele mai dulci cadouri. Târgul de ciocolată și alte delicii ChocoIași se desfășoară până duminică inclusiv, spre încântarea celor pasionați de arome fine.

Sărbătoarea internațională a dragostei este marcată în ansamblul Palas printr-un târg dedicat celor îndrăgostiți de dulce. ChocoIași, târgul de ciocolată și alte delicatese, se desfășoară în perioada 14 – 17 februarie 2019, la parterul Atriumului Palas Mall. Este locul perfect să alegeți daruri inspirate pentru persoana iubită, pentru că propune o selecție variată și rafinată de ciocolată artizanală, prăjituri, cadouri dulci, cafea, ceaiuri, băuturi fine și flori.

Cei care vor să însoțească declarația de dragoste cu varietăți de ciocolată sau deserturi savuroase vor putea alege produsele Bucuria și Rifero, din Republica Moldova, dar și pe cele ale altor producători și distribuitori, precum DX Studio, Caffe Contessa, L`artisan, Glazurai, La Dolce Vita și Auchan.

Pe lângă deserturi, la târg vor fi prezentate și băuturi rafinate, de către expozanți din Republica Moldova și autohtoni, printre care: Tomai Wine Estate, Gramofon Wine, Crama Hermeziu, Strunga Winery, Fresco Jugo și Urban Sibiu.

Iar pentru cei care vor să completeze surpriza cu o floare deosebită, Cadouri de vis le propune trandafiri criogenați, care își păstrează frumusețea, textura și culoarea naturală pentru cel puțin 10 ani.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Webwww.palasmall.ro

FBfacebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: