DELF / DALF – diplome oficiale de limba franceza valabile pe viata

Centrul Cultural Francez din Iasi organizeaza pana pe 29 aprilie 2010 inscrieri pentru sesiunea DELF-DALF din 8 – 9 mai 2010.

Diplomele DELF – DALF valideaza cele patru competente (intelegere scrisa si orala, exprimare scrisa si orala), fiind calibrate pe cele sase niveluri ale Cadrului European de Referinta pentru Limbile Straine.

Prezente in peste 1000 de centre de examen din 164 de tari, diplomele DELF-DALF au valabilitate nelimitata in timp si sunt indispensabile pentru constituirea dosarelor de bursa a guvernului francez, pentru studentii Erasmus, pentru persoanele care doresc sa-si continue studiile intr-o tara francofona, pentru cei care urmeaza sa emigreze in Quebec, sau sa lucreze in Franta, Belgia.

Cei interesati se pot inscrie pentru obtinerea unei diplome in functie de nivelul de limba franceza: elementar (DELF A1 si A2), intermediar (DELF B1 si B2), experimentat (DALF C1 si C2).

Centrul Cultural Francez organizeaza la sediu sau din Iasi, dar si in Suceava, Galati, Botosani, Bacau, Piatra Neamt si Focsani module de simulare de examen inaintea fiecarei sesiuni.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, telefonati la 0232/267.637, sau scrieti pe adresa equipe@ccfiasi.ro.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

3 comentarii la “DELF / DALF – diplome oficiale de limba franceza valabile pe viata”

  1. lucian_rotaru says:

    Gasiti aici informatii privind cursurile din 2013: http://iasifun.ziaruldeiasi.ro/cursuri-si-examene-institutul-francez-iasi/45383/

  2. love says:

    Am si eu o intrebare…In ce data si la ce ora se va da DEF A2 in mai 2013?

  3. danielaaa says:

    eu dau A1 si sunt sigura ca o sa fie interesant

Scrie un comentariu: