Degustari de vin si sesiuni “WINE & GASTRONOMY” la PROVINO

Vinurile vedeta ale Festivalul PROVINO – Vin. Arta. Gastronomie sunt promovate la “Wine & Gastronomy” prin ritualul degustarii si prezentari profesioniste realizate de somelieri si degustatori autorizati. Vinurile vor fi servite alaturi de tapasuri potrivite puse la dispozitie de restaurantele partenere.

  • 12-14 tipuri de vin prezentate intr-o degustare de 45 de minute.

Programul degustarilor : 4 – 6 noiembrie,  12:30 – 17:00

Wine & Gastronomy

O sesiune de degustare se desfasoara pe durata a 45 de minute iar publicul are ocazia sa descopere intre 12 si 14 tipuri de vin

O sesiune de degustare se desfasoara pe durata a 45 de minute iar publicul are ocazia sa descopere intre 12 si 14 tipuri de vin.I n fiecare zi au loc cate sase sesiuni de degustari de vin, iar la fiecare degustare asista pana la 50 de persoane.

Iubitorii de vin vor putea degusta vinurile Francusa Selectie, Grasa 2005 si Feteasca Alba Demisec de la Cotnari; Fume si Cabernet Sauvignon de la Budureasca; La Cetate Shiraz si Dragaica Rosie de la Crama Oprisor; Zghihara, Feteasca Regala si Aligote de la Crama Averesti, Husi; Castel Starmina Merlot de la Vinarte, si Trei Hectare Sable Noble Alb, Rose si Rosu de la Murfatlar.

Numarul de locuri la degustari este limitat! Taxa de participare este de 10 lei /sesiune de degustare.  Pretul include intrarea la festival si programul degustarilor pe care il veti primi de la Receptia PROVINO.

Inscrie-te la degustari pe www.provino.ro.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: