Degustare muzicală la Iași

Degustare Muzicala este o serie de evenimente, o colaborare intre Asociatia My Transylvania, The Hipodrome Of Music și gazdele locale. În Iași evenimentul e găzduit de Bistro La Noi și susținut de Slow Food Iași și Convivia, sambata, 15 decembrie ora 20:00.

Pentru această seară, vor pregăti o selecție de jazz, funk, disco, pop-rock și new-wave românesc din anii 70–80, artiști mai putin cunoscuți, care au ieșit din tiparele clasice ale vremurilor respective. Va fi o seară cu rețete din perioada socialistă și muzică românească uitată în ungherele întunecate ale cenzurii comuniste.

Acest eveniment face parte din campania #manancalocal și presupune susținerea consumului de produse locale de sezon, achiziționate de la producători mici, în special a celor din sate mici sau zone montane.

The Hipodrome of Music este un blog născut în 2009 în cartierul sibian Hipodrom, cu scopul de a promova muzica mai puțin cunoscută publicului larg. Pe Hipodrome găsești un amestec de muzică electronică, new wave, psy-rock, jazz, disco, din zone diferite ale lumii (cele 2 Americi, Africa, Europa sau Orientul Mijlociu).

INSCRIERE

Înscrieri online pe www.eat-local.ro. Pret:  90 Lei / Persoană – bufet, băuturi nealcoolice.  Băuturi alcoolice locale se pot cumpăra separat de la bar.

INFO

Bistro La Noi

Bd. Stefan cel Mare, Iasi

www.facebook.com/BistroLaNoi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: