Degustare muzicală la Iași

Degustare Muzicala este o serie de evenimente, o colaborare intre Asociatia My Transylvania, The Hipodrome Of Music și gazdele locale. În Iași evenimentul e găzduit de Bistro La Noi și susținut de Slow Food Iași și Convivia, sambata, 15 decembrie ora 20:00.

Pentru această seară, vor pregăti o selecție de jazz, funk, disco, pop-rock și new-wave românesc din anii 70–80, artiști mai putin cunoscuți, care au ieșit din tiparele clasice ale vremurilor respective. Va fi o seară cu rețete din perioada socialistă și muzică românească uitată în ungherele întunecate ale cenzurii comuniste.

Acest eveniment face parte din campania #manancalocal și presupune susținerea consumului de produse locale de sezon, achiziționate de la producători mici, în special a celor din sate mici sau zone montane.

The Hipodrome of Music este un blog născut în 2009 în cartierul sibian Hipodrom, cu scopul de a promova muzica mai puțin cunoscută publicului larg. Pe Hipodrome găsești un amestec de muzică electronică, new wave, psy-rock, jazz, disco, din zone diferite ale lumii (cele 2 Americi, Africa, Europa sau Orientul Mijlociu).

INSCRIERE

Înscrieri online pe www.eat-local.ro. Pret:  90 Lei / Persoană – bufet, băuturi nealcoolice.  Băuturi alcoolice locale se pot cumpăra separat de la bar.

INFO

Bistro La Noi

Bd. Stefan cel Mare, Iasi

www.facebook.com/BistroLaNoi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Scrie un comentariu: