(De)gustare, discutii, distractie la lansarea revistei Vinul.ro

Joi, 27 martie, la Fenice Restaurant din cadrul Palas Mall Iasi, va avea loc lansarea numărului 71 al revistei Vinul.Ro, eveniment ce face parte din cadrul Turneului de lansări Vinul.Ro powered by Casa de Vinuri Cotnari.

Participantii la eveniment vor avea ocazia să deguste Busuioacă de Bohotin Domenii, Fetească Albă Colocviu la Atena, Tămâioasă Românească Colocviu la Roma 2011, Grasă de Cotnari Colocviu la Moscova si Fetească Neagră Domenii 2012. Asadar, toti cei interesati de vinurile realizate de divizia premium a marelui producător din nordul Moldovei, de noul număr al revistei Vinul.Ro, dar si de discutii amicale având ca temă universul vinului sunt asteptati la eveniment începând cu orele 19:00.

Turneul de lansări Vinul.Ro powered by Casa de Vinuri Cotnari, desfăsurat sub sloganul „Intră si tu în lumea Vinul.Ro”, a debutat în luna ianuarie si îsi propune să viziteze cât mai multe orase. Prin acest demers, ne dorim să fim mai aproape de cititorii nostri si să intrăm în contact cu iubitorii de vin din toată tara.

Le multumim pentru implicare partenerilor nostri: Fenice Restaurant, Ziarul de Iasi, Iasi Fun, Zile si Nopti Iasi, La Castel.

Vinul.Ro înseamnă cea mai mare comunitate online a iubitorilor de vin din România, dar si o revistă de educatie despre vinuri si lifestyle cu distributie natională. Vinul.Ro oferă consultantă în domeniul vinurilor, organizează evenimente private si corporatiste, degustări de vinuri pentru începători si avansati. Concursul de vinuri cu juriu international „Premiile de Excelentă Vinul.Ro” este unul dintre cele mai importante evenimente organizate de echipa noastră.

INFO

vinul.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: