Degustare de vinuri la Restaurant Traian (Crama Viile Sudului)

Cover-FB-degustare-Intervit

TASTER’S CLUB lansează prima invitație la degustare pe luna noiembrie: în linia de front se aliniază sticle aparținând CRAMEI VIILE SUDULUI (vinuri produse de Intervitt). Marți, 18 noiembrie 2014, începând cu ora 19.00, Restaurant Traian – Salonul Alb din Iași găzduiește dezvăluiri de gust, teorii și practici ale vinurilor bine lucrate.

Vă invităm pentru că avem ceva bun să vă punem în pahare

Vinul provine din Zimnicea, punctul cel mai sudic al Romaniei și port la Dunăre încă din epoca bizantină. Caracteristicile regiunii viticole ”Terasele Dunării”, care începe la Zimnicea, imprimă vinurilor albe un aspect limpede, cu luciu cristalin, o culoare galben-verzui spre galben-auriu și un gust catifelat, iar vinurilor roșii un aspect lucios, o culoare de la roșu rubiniu la violaceu intens cu un gust slab taninos, corpolent.

Vă invităm pentru că avem de sorbit și câteva cuvinte clare

Sticlele golite în pahare de degustare sunt create de talentatul oenolog Gabi Lăcureanu şi vă vor fi prezentate de head somelier-ul casei Intervitt: Andrei Orbeşteanu.

Vă invităm pentru că avem istorie în jurul nostru

Degustarea are loc într-un spațiu încărcat de trecuturi glorioase și orientat spre viitoruri clare animat cu clinchet de pahare: Restaurantul Traian din Iași.

ACCES

Accesul la seara de degustare este GRATUIT și se face numai în baza unei rezervări realizate în prealabil la numărul de telefon 0749 198 498, până pe data de 17 noiembrie 2014 (luni), ora 19.00.

INFO

Restaurant Traian

Piața Unirii, nr.1.

www.facebook.com/restauranttraian.iasi

restauranttraian.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: