Degustare de vin si Wine Roulette @Podu Verde

La Podu Verde, luna aprilie este jucăușă și plină de arome îmbietoare de vin. Vă invităm la un eveniment frumos și inedit, ce sigur va fi pe placul dumneavoastă: Degustare de vin & Wine Roulette.

Mai întâi, de la orele 19:00, prietenii de la Crama Serve vă vor ademeni cu câteva sortimente de vinuri și vă vor introduce într-o lume a buchetelor sofisticate, a aromelor ce înlesnesc conversații și aduc zâmbete pe chip. Iar apoi, de la orele 20:00 și până la miezul nopții, vă invităm să jucați roulette cu vin.

Iată cum se joacă Wine Roulette:

Participanții se strâng în jurul unei mese speciale de roulette, pe care în loc de cifre găsim denumiri de soiuri și alte informații specifice vinurilor. În cursul jocului, participanții sunt serviți cu vinuri din sticle acoperite, ca apoi conducătorii jocului să le ofere câteva informații ajutătoare despre vinul servit, alături de copiuțele cu informații despre toate soiurile și regiunile viticole.

După analiza și degustarea vinului, participanții pariază cu jetoane pe specificitățile vinului. După ce toți jucătorii au pariat, este dezvelită sticla și, în timp ce sunt „achitate” câștigurile, se mai oferă informații suplimentare despre regiunea viticolă, producător și vin.

Premiile sunt pe măsura jocului:

  • Premiul I: o sticlă de Cuvee Charllote de la Crama Serve
  • Premiul II: o sticlă de Cuvee Amaury de la Crama Serve
  • Premiul III: o sticlă de Terra Romana Rose de la Crama Serve

REZERVARE

LOCURILE SUNT LIMITATE și se rezervă pe măsură ce se achiziționează bilete. Prețul biletului este de 70 lei/persoană și se achiziționează de la Podu Verde. Pentru alte informații: 0771 664 423

INFO

Restaurant Podu Verde

Bd. Carol 1, nr. 27, Iasi

www.facebook.com/poduverde

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: