DEFECTED in The HOUSE

Vineri 20 Ianuarie 2012 Queen’s Club are placerea sa prezinte prima petrecere sub amprenta casei de discuri DEFECTED IN THE HOUSE din Romania.

Invitatii speciali ai serii sunt duo-ul britanic COPYRIGHT.

Rezervari: 0751 – 22.44.44

DEFECTED in THE HOUSE – LABEL
Daca ati fost vreodata la o petrecere de club, bar sau orice alta locatie in care DJ-ul punea muzica House, probabilitatea este ca cel putin una dintre piesele pe care le-ai auzit a fost semnata la DEFECTED. Pentru ultimii 10 ani DEFECTED RECORDS  a insemnat scoaterea pe piata de piese sau albume care au definit scena muzicii electronice si sunt acum in mod incontestabil autoritatea globala in cadrul genului.

De la prima piesa aparuta la casa de discuri DEFECTED – Soulsearcher’s – Can’t Get Enough – la ultima, sunetul Defected are adanci radacini in  curentele Clasic Soul si Disco, insa odata cu trecerea timpului „sound-ul” se dezvolta cu sunete tech, cum ar fi Rej – Ame si Menace Lifelike & Kris – Discopolis.
Kings of Tomorrow – Finally, Blaze – Most Precious Love, Fish Go Deep – The Cure and the Cause, si una din cele mai apreciate piese Roger Sanchez – Another Chance, sunt exemple remarcabile de calitate, creativitate si exuberanta a casei de discuri DEFECTED.

COPYRIGHT
COPYRIGHT sunt Sam Holt si Gavin”Face” Mills, duo-ul de productie din Marea Britanie care au aparut pe strazile umbroase sub cerul gri din Londra pentru a transmite fascicule de raze 4/4 pline de fericire direct in fetele clubberilor din intreaga lume. Si prin aceasta tranzitie muzicale de la saracie la bogatie relativa, exista un lucru care a ramas consecvent: “Ce iubim cel mai multe?” intreaba Sam „Iubim melodiile”.
Introdusi unul altuia printr-un prieten comun la mijlocul anilor ‘90 si uniti printr-o dorinta fierbinte de a face genul de muzica pe care o iubesc atat cei doi nu au fost complet necalificati: Gav era in fata unei cariere promitatoare in muzica House si UK Garage, in timp ce Sam avusese deja parte de gustul dulce al succesului fiind DJ cativa ani.

In 2008 Copyright si-a lansat albumul de debut „Voices and Visions” cu eticheta Defected Records.Albumul a fost unul de referinta pentru muzica House de calitate si a venit la vremea cand cei mai multi oameni din muzica dance experimentau sound-uri deep cu influente minimal. Amestec sublim de soulfull cu o serie de alte influente, “Voices and Visions” reflecta DJ seturile lor variate si universal atragatoare pentru public. Acest album a prezentat o serie de contributii noi precum: KC Flightt, Mr V, Miss Patty, Jazzie B dar si colaborari mai vechi ca: Shovell, Imaani si Tasita D’mour.

In Iulie 2010, Copyright a fost unul dintre capetele de afis de la Defected In The House -pentru Festivalul iTunes ce a avut loc la Londra in legendara locatie Roundhouse.

In vara anului 2011, Copyright are parte de cele mai tari petreceri sub marca Defected In The House in Ibiza, locatiile fiind printre cele mai selecte: Ushuaia, Pacha sau Cafe Mambo.

Asadar, Vineri 20 Ianuarie 2012, prima petrecere DEFECTED in The HOUSE din Romania are loc in Queen’s Club Iasi avand la pupitru duo-ul britanic COPYRIGHT.

www.defected.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: