DecoShow, Târgul de Mobilă, Decoratiuni si Accesorii, 18-20 octombrie

Targul de mobila, decoratiuni si accesorii DecoShow

Cu siguranta nu e usor sa te plimbi peste tot in oras sa cauti acel obiect potrivit pe masuta din sufragerie, sau sa-ti gasesti in sfarsit patul perfect pentru nopti odihnitoare.  Stii ca e bine sa vezi cat mai multe magazine, sa compari preturile pentru a face alegerea potrivita si asta inseamna prea mult timp.  De aceea, Libero Events vine in ajutorul tau si te asteapta în aceasta toamna la Târgurile de Mobilă, Decoratiuni si Accesorii DECOSHOW.

În cadrul evenimentelor vor fi expuse spre vânzare produse pe gustul şi nevoia fiecăruia: canapele, coltare, electrocasnice, mobilier, covoare naturale, saltele ortopedice, parchet, gresie, marmură, piatră naturală, ceramice şi solutii de mobilier la comandă.

Timp de trei zile, veti putea afla care sunt noile tendinte în designul interior de la profesionişti în domeniu, producători, retaileri si ateliere de design si amenajări. Veti putea achizitiona mobilier şi decoratiuni interioare la preturi speciale si veti beneficia si de consultantă.

Evenimentul pune accent pe promovare si vânzare de obiecte de amenajari si decoratiuni interioare. Expozantii, extrem de variati aduc produse pe gustul si nevoia fiecăruia, satisfăcând si cele mai pretentioase gusturi.

Editiile din toamna lui 2013 au loc la Cluj in perioada 4-6 octombrie 2013 in incinta Polus Center, iar la Iasi in perioada 18-20 octombrie in incinta Palas Iasi. DecoShow va fi deschis pentru public zilnic, între orele 10 si 22, de vineri până duminică.

Libero Events este o agentie de evenimente B2B si B2C având în portofoliu manifestări în domenii ca: turism, home&deco, comert online, medical si evenimente dedicate antreprenoriatului.
Organizam targuri si expozitii: Touristica, BebeShow, conferinte: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Arthitecture, workshopuri si seminarii.

INFO

decoshow.ro/

www.facebook.com/DecoShowRo

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: